|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ne`a sta, pravo americki nadrkano! Jedino mi je malo fotografija u spotu cudna ili je do kompresije klipa?!? Boje su jako cudne i prejake ali je dobar!
www.myspace.com/slikaiprilikamusika |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ne slusam, pa nisam kompetentan u oceni repa ili sta li je, ali mogu reci svaka cast za odradjen posao! Nesto mi prolazi kroz glavu, kao da, osim sto je "tamo" sniman, kao da je tamo i zavrsen spot... Sve je bolje od lose tjunovanog i okrecenog kabriolet krsa iz '92. koji se voza "po kraju" i recju "brate", "ubili mi druga" i "nije nam pruzeno" koja se ponavlja 89 puta u pesmi...!
![]() Kako god, bravo! P.S. Slika je odlicna, boje, sve, nije nista prejako, to je taj valjda fazon ili sta, meni je to sve cool...ovako bar "laicki"... ![]()
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 27-09-2011 at 09:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Tekst manj vise
![]()
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Slicno... Muzika = banja Struka = i flow i prica 'nako... Spot = dobar (mada mi je isforsirano u smislu - WOW vidite me u Vegasu, pa onda odma u prvom kadru sve znamenitosti grada da se slucajno ne zapitamo dje se sve zbiva... Ali se slaze sa temom sto jes-jes, tako da nije ona loshina kao kad neki pop pjevac ode da snimi spot u London, Pariz, New York) ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Meni sve cool, sve 5. Jednio mi hook ne zvuči dovoljno catchy (melodijski). Muzika odlična, strukin flow kao i obično dobar, mada je ovdje malo opustio glasne ?ice pa je jo? vi?e po mom ukusu.
Pozz i čestitam na ovome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
hvala ljudi! drago mi je da vam se svidja!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
jedan spot | NXA | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 1 | 24-09-2010 05:11 PM |
Spot | grada27 | Promocija radova | 4 | 16-06-2010 11:01 AM |
kakav bass rif!! Guru Josh Project | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 90 | 06-12-2008 04:16 PM |
Ajmo josh jednom rep | HeatMan | Promocija radova | 88 | 17-06-2008 05:21 PM |
josh jedna | cAAc | Promocija radova | 17 | 02-09-2007 02:47 PM |