|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
ortaci i ja uradili pesmu.. pa mi treba vashe mishljenje oko produkcije... obratite paznju malo na to da se ciljalo da bude cihst zvuk, al da sama matra i stil vuche na good ole school.. usput, trebalo bi da se nadje za par nedelja na trafikama na nekoj kompilaciji pa rek'o poslednja provera pred izletanje..
ajd pa hvala josh jednom https://download.yousendit.com/3903D2FD37B866DD |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Lepo je i cisto usnimljeno .... ali nigde muda , nigde basa ..... sve zvuci dosta providno ![]() Pusti poslednju Chaa Kan ... ili bilo koji rep .... pa probaj da pogodis samo frekvenciju na basevima ( ne moras karakter ) i bice sigurno dosta bolje ..... Bubanj bih pojacao , da zvuci uverljivije ..... ovako mi dosta lici na one repere iz 90 ih ..... kako se zvahu ??? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
[muzika - nedoradjena...kao neka improvizacija....nedoreceno..
nema bas, ko sto rece Max....nema "ono" ...znas, na sta mislim... i ja volim izoblicavanje, al ponekad kad se pretera nije lepo za slusanje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
buduci da je cela atmosfera laidback zaista mi ne fali glasniji kick
ono shto bih uradio je da bih za zeru pojachao zvonca i za dve zere (lol) pad koji se pojavljuje u pozadini nisam ekspert za hop ali mi ovo ne zvuchi mnogo oldskul. moj savet vam je za oldskul hop produkciju da se obratite gospodinu suboticu :) http://myspace.com/bamboosaucer
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
@Max: run dmc? nwa? erik b & rakim? public enemy? ko?
![]() @dabear: znam, i meni je praznjikava matrica, al ono.. to sam radio tim likovima, a oni su mi jedva dozvolili da dodam padove i trombone ove.. uglavnom su u fazonu bili da bass kida (da podseca na matorog slick rick-a i mc ren-a), i beat da bude tako "prljav".. a bukvalno ispada kao da sam prve semplove bubnjeva sa kompa digao i bacio u pesmu.. @lag: nisam siguran da je ovo prostor za reklame ![]() edit: @ max: definishi muda? ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by HeatMan; 06-06-2008 at 04:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() Zezam se ..... tesko da mogu da ti objasnim ..... jednostavno bas zvuci prozirno .... kik i dobos su pretihi ..... sve zvuci sterilno i slabasno ..... a to sigurno ne zelis ..... Hocu da ti pomognem , ali ne znam kako da ti objasnim .... ja bih najradije promenio boju basa ..... za pocetak .... ili nesto uradio sa njim ..... Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
aj palim sad u studio dok nije kasno.. btw, bass treba da bude tvrdji, malo vishe punchy i da bude mozda chak i malo distorziran.. to mi zelish reci, jel? ![]() poz i hvala na pomoci.. ![]() edit: kapiram da je dovoljno samo da se digne kick i da se malo spusti bass i to bi bilo to.. ![]() ![]() ![]() ![]() btw, kako ti se dja pesma kao ideja? ![]() Last edited by HeatMan; 06-06-2008 at 05:41 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da ....... i slobodno bas moze i u Dim D .... da se malo rasiri da kick lakse prodje ..... Dobos , sa vise mesa i jace ..... kik ubedljivije ..... ..... za sada ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
I bas i kick bi trebali biti tvrdji, ne zakucava ga dosta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
skica - ajmo znalci | makaay | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 25-05-2008 03:38 AM |