|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
http://uk.youtube.com/watch?v=w9KnuJZkBjg
stara stvar, u novom ruhu....mega bas linija i zvuk! samo 16 miliona viewing na You Tubetu..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
skrnavljenje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
ovako... izbaci sve sto ima veze sa originalnom verzijom iz ove numere i sta ces dobiti...?
jedno veliko nista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
meni je ovo smece
![]() .... ali nisam hteo prvi da kazem ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Jel mozes ti nama DaBear da objasnis kako se pravi ta top 5 lista uk hitova? Ko to salje poruke, ili kako vec salju glasove po svim tim listama, a da ima preko 12 godina?
I zar ne treba ljudi da imaju neki svoj ukus, i da procenjuju po svom slobodnom nahodjenju, a ne da gledaju na kome je mestu na top listi neka pesma, pa da im se svidja samo ono sto je najbolje na top listi? Da sam ti pustio tu istu pesmu, sa jos 5 underground sranja ti bi rekao da je i ta tesko sranje i da je slusaju samo klinci iz kraja ... Dozovi se pameti, popise ti mozak ti mediji tamo na ostrvu. Nije vrednost stvari u tome koliko ostalih ljudi gotivi neku stvar, vec da li se tebi to svidja tj. vredi ili ne. Ti ako gledas to sa producentske ili koje vec strane, i ako gledas kako bi to mogao iskopirati i zaraditi pare, onda to i uradi i postani slavan, ali nemoj da mislis da ce ljudi sa svojim mozgom umesto televizora i top liste reci da je to nesto kvalitetno, jer je to ipak samo plagijat, na sta se i svela sva danasnja muzika.
Ej, Ljubice, Ljubice, grudi ti, Ljubice, kao haubice! ![]() Last edited by SumAnuT; 25-11-2008 at 09:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
dobra cica... i čekić! uuu, cica sa čekićem...
a mora ne?to i za leba da se zaradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
daaaa .. vidi stvarno dobra cica ...
![]() Ma ok je i stvar , samo smo svi str8 kao bulje .... daj shaku exera , pa da cujemo onda ![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Vidis to objasnjava stvari, ovi sto prodaju ovakve pesme, dopinguju ove sto uredjuju top listu exerima, pa se onda takve pesme nekako nadju u vrhu.
Ima jedna dobra fora za sabane koji ne znam dal idu i dalje po nasim elektronskim zurkama posto ja vise ne idem, tj. idem svake prestupne, kaze: sta kaze saban kad ga puste exeri? brate sta radim ja ovde, ova muzika je bas sranje ![]()
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |