|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Vibrator
|
![]()
vrlo ozbiljna konkurencija Battery-ju !
![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Upravo ga isprobavam, ne bi se mogao porediti sa Battery. Ovo je u stvari ritam masina, sa paternima, kitovima, znaci nesto kao Groove Agent, BFD. Na jednom DVD-u, mnostvo dobrih zvukova, paterni slicni onima iz Microtonica. Zanimljivo, nista spektakularno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
pa recimo da je odlicna alternativa battery-ju, sa mogucnoscu pravljenja patterna nalik fl studiju, takodje sa mnostvom korisnih efekata, itd..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Dali i Battery ima mogucnost koristenja VST i inih effekata kao Guru ako sam dobro procitao.?
![]()
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
guru ima samo interne efekte, a moze da radi kao "ReWire device, and VST, DXi, AudioUnit, RTAS" u zavisnosti od os-a..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Nego dali Battery ima interne effekte (mislim na naj noviju verziju) i kako uopce radi sa efektima (normalno ako ima). ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
guru po tom pitanju ima prednost u kolicini razlicitih efekata.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Ne kapiram čemu poređenje sa Battery. Battery je sampler, prvenstveno namenjen bubnjevima, a ovo je prvenstveno pattern sekvencer, ponajvi?e sličan starim verzijama Fruity Loops-a. Namenjeni su za dve prilično različite stvari. Da hoću da isprogramiram akustični bubanj koristio bih Battery, da hoću da napravim neke loop-ove, koristio bih Guru.
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
dobro, ja sam malo preterao, ali oba su dizajnirana kao ritam masine, s tim sto je workflow kod guru-a po meni dosta bolji..
ne vidim zasto guru ne bi mogao da se koristi za akusticni bubanj... na kraju krajeva, racuna se rezultat.. ako do njega mogu doci brze i uz uzivanje u radu, onda je to prava stvar.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FXpansion Synth Squad | kejkz | Audio Software | 14 | 06-11-2009 07:20 AM |
kakav bass rif!! Guru Josh Project | DaBear | Produkcija Elektronske Muzike | 90 | 06-12-2008 04:16 PM |