|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Evo odlučio sam kupiti ovaj kondezatorski mikrofon ,nije studijski 250 kn na slici molim mišljenja dali bi se moglo nešto izvući iz ovoga ili sličnih tipova mikrofona u kučnoj radinosti kod snimanja vokala u pop muzici
![]() PS:Imam sonyjevu liniju koju bih koristio kao predpojačalo
Last edited by hladni; 06-03-2010 at 02:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa ak hoces taj "kucni" sound ovo ce ti vrh radit
![]() ...sam ne znam sta ces sa stalkom za taj mic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Bolje je da uzmes bilo koji dinamicki pa makar i Behringer - ovo nema sanse da nicime popravis u osnovi- pogotovu zato sto je stereo - problemi sa fazama kasnije u mix-u
![]() Mislim da ce rezulatat biti porazavajuc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne zelim biti kritican....
Koliko sam pismen, ovo je "OSTALA STUDIJSKA OPREMA". Pa gdje cemo stici ako raspravljamo o igrackama na ovakvim mjestima. Admini i ostali koji upravljaju ovim forumom......... Napravite neki limit "pametnih" postova, da neupucni mogu pisati na dijelovima foruma do kojih im treba neko minimalno predznanje. Mnogo puta u zadnje vrijeme otvaram topice koji imaju zanimljiv naslov, ali je mogucnost odgovora nemoguca. Nije da se ne moze pomoci, ali je nemoguce i vremena je sve manje..... Nadam se da se razumijemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Najjeftinije varijante su najskuplje, po mom iskustvu. za malo para ne dobijes nista.
Onda das jos malo para, pa opet ne dobijes nista... Pa kupis nesto sto moze da prodje, pa ponovo ne dobijes nista.... Kad sve saberes mogao si uzeti bar jednu korisnu spravu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ne mora al nije po JUS-u
![]() makar i koristio jednu od 2 kapsule ovo je mikrofon za IT snimanja na terenu ambijenta ili ti nekakve zive svirke za LIVE informaciju - mono zbog usmerenosti glasa prema izvoru sa sto je manje moguce okolnih nepotrebnih izvora informacija - ili ti ambijentalne buke. Nema razloga da prve macice zadavis u vodi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Molim ekspertno mi?ljenje | Techy Boy | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 09-02-2009 06:19 PM |
Va?e mi?ljenje o A. Auditionu 3 | choi | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 14-12-2008 05:38 PM |
studio oprema,mi?ljenje | didovzub | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-10-2008 12:42 AM |
mi?ljenje o mayi 44 usb | File | Computer Hardware | 0 | 23-03-2004 11:33 AM |