|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
evo,napokon nakon puno čitanja ovog foruma odlučio sam se za ove studijske komponente:
audio interfejs : RME FireFace 800 pre: PreSonus ADL 600 i SPL Gain Station 8 mic: Audio-Technica AT4050 Rode NT5 Matched pair Rode K2 monitori: Event TR8 slu?alice Audio-Technica 910 Pro Studio x1 Audio-Technica ATH-M30 x4 kontroler (monitor): PreSonus Monitor Station **** to je vi?e manje to,micove za bubanj nisam jo? odlučio,jer financije trenutno nedozvoljavaju...dajte sugestije,svakako bi mi dobro do?le,potrudite se da sve ostane u tom cjenovnom rangu...pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
neznam za te preampove. Dobre stvari ali za te pare bih nesto drugo kupio! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Svakako dobro! Pogledaj mic Se electronics Z5600a II Jako dobar tube mic!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Moj prijedlog za mikrofone za bubanj:
Kick - AKG D112 Snare - Shure SM 57 Tomovi - Sennheiser MD 421 Overhead - AKG 451B I mozes pozvati Mel Gaynora na snimanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
sve je to fino divno i krasno..
a sto je sa prostorom u kojem ces radit? ili mislis mixat na slushke.. mislim, stvarno ne kuzim ljude, uloziti tolku lovu u opremu, ak.tretman nista,a poslje se pitati zasto je snimak za k... sori, umoran sam vishe od svega |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
control room je 5x4 m,a soba za snimanje je 4x4 m
trenutno se uređuje ,provode se kablovi,oprema je stigla, akustički tretman je predlo?en od jednog slovenskog arhitekta dakle zidovi rooma i sobe za snimanje su debeli 80 cm,preko zida je gipsana ploča i između je sloj staklene i sloj mineralne vune,apsorberi su postavljeni na odgovarajuće pozicije kao i bas trapovi slike će uskoro na net... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Sve je manje vise OK, samo sto si isao obrnuto po pitanju monitora, oni bi trebalo da kostaju kao pola opreme koju imas u studiju...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
da,imam to na umu,vjerujem da ću krkove zamijenit za neke nearfield i kupit jo? jedan par za pozadinu,jel,
![]() joj,koliko ima drkarije oko kablovanja...huh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Evo moje (buduce) opreme: -Jel ok ovo
![]() Preamp: Eureka presonus + + AD192 Mikrofon: Rode NT2-A or K2 Audio Interface: M-Audio 24/96 Mixeta: Yamaha MG16-6FX Monitori: Alesis M1 Active 520 Slusalice 2x: AKG K240 Monitor Multi-Efekt Procesor: TC Electronic M 350 Sta bi ste vi promenili? Last edited by DzoniPFC; 06-10-2008 at 06:47 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Oprema i 16.000 EUR | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 15-06-2009 11:49 PM |
Oprema za studio | TOSHO | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 38 | 26-05-2009 12:50 AM |
Molim ekspertno mi?ljenje | Techy Boy | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 09-02-2009 06:19 PM |
Va?e mi?ljenje o A. Auditionu 3 | choi | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 14-12-2008 05:38 PM |
mi?ljenje o mayi 44 usb | File | Computer Hardware | 0 | 23-03-2004 11:33 AM |