|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Dragi kolege molim za pomoć jer vi?e glava= vi?e iskustva = vi?e pameti!
Proračun za kupnju opreme je 20.000 eura ! ?to kupiti ??? Trebam sve. Radi se o studiju koji bi u 90% slučajeva snimao ?ive akustične instrumente. 90% slučajeva tambura?ka glazba, ?to mali tambura?ki sastavi ?to tambura?ki orkestri. Ne pokretnina studio, već nekretnina ![]() Iako 20.000 eura zvući kao bajka, zapravo je dosta knap tj, nategnuto za profi stvari. Ne bih ?elio zeznuti stvar, s obzirom da je to ipak poprilična svota, pa sad molim Vas za prijedloge, sugestije, mi?ljenja. Prostor je rije?en, a svih 20.000 jura treba potro?it na one divne sprave koje se kopčaju u struju i lijepo svjetle ![]() Hvala unaprijed
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Oprema i 16.000 EUR | DzoniPFC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 18 | 15-06-2009 11:49 PM |
studio oprema,mi?ljenje | didovzub | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 07-10-2008 12:42 AM |
Oprema | Arthur | Dragan Ivanović | 3 | 20-10-2006 01:16 PM |
Oprema | STUDIOTON | Vlado Georgiev | 1 | 23-02-2005 08:13 PM |