Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 26-11-2011, 01:20 PM   #41
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Default Re: Joksimovic opet na Eurosongu

Da Bear jel ti bese ucestvovao na Eurosongu sa Baby dol?
Braca is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2011, 03:04 PM   #42
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
A kad si kod Stripa, Kvečje, koji je ono bubanj??
Na koji bubanj mislis?
quake2 is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2011, 03:06 PM   #43
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
@quake
u poslednje vreme Boki zapoceo toliko soc tema ,a u ovoj kao revolucija ..zbog tebe i zbog benda za koji nikad nisam cuo da rushim vlast? Nikad bre ..pa zbog takvih se selim na bahame od proleca
Putuj Igumane...
Old 26-11-2011, 03:10 PM   #44
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by Igor View Post
Sukobi ovakve vrste nikada nisu bili, niti će biti moj borbeni moto. Zato svesno zauzimam stav da bih u tom raspletu bio samo... ...kolateralna ?teta. I to istorije koja nam na tu tvoju "alatku" sti?e pravo iz debelog creva op?tenarodne gluposti.
Pa dobro,ti kada imas neki problem lupaj u kevinu serpu ako mislis da je to ono bas, bas pametno.Pozzzzz
Old 26-11-2011, 03:35 PM   #45
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Pa jesam, i Tijanić je pomenuo ?tednju, jel' da? Ali kad ON pomene ?tednju onda po tebi svi treba za inat da ka?emo "Ko je bre sirotinja? Daj odma' Srboviziju u Areni (Spensu, Čairu... svejedno), tri video walla, vari-o-light samo da seva, rotacionu binu, devet letećih kamera i sedam steadycam-ova".

Jebe? logiku koja se oslanja na to KO govori, a ne na ono ?TA govori.
Ok,u redu....sada si me stvarno ubedio kako verujes da je RTS resio da bude stedljiv....iznenadio si me cika Vaso,ali ok,svega ima...

Quote:
Ma čoveče, ne vidim NIKOGA kome bih JA po?eleo da učestvuje na toj paradi. Osim Jokse, naravno.
Da,da...ubedjuj samo omladinu kako je to sve bez veze, dok Joksa i ekipa rade radnje....znas ono,leva ruka desni dzep....

Quote:
Dobro, i tebe (ako misli? da bi fasovao neku vajdu od toga ).
Ovo se zove nizak udarac cika Vaso....al ajd....ako je i to potrebno da bi odbranio ove sto im sve verujes,ok.

Vasa[/QUOTE]
Old 26-11-2011, 03:44 PM   #46
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by Znak View Post
Majko mila, quake2 hoće da diže revoluciju da bi poslao grupu Negativ na Eurosong!

Ovo kao da je Salvador Dali crtao... Teški nadrealizam.
Pa na Balkanu nazalost jeste.Neke tamo smesne i nerazvijene zemlje salju i heavy metal bendove,bude svake godine barem dva tri....ali to je zato sto su oni glupi a mi smo pametni.Cak bi bilo dobro i da proradi cuveni srpski inat,pa da saljemo Joksu namerno svaki put,valjda nas nebi opet bombardovali....nego,si razmisljao kako bi Johny Stulic izgledao na Evroviziskoj bini?...priznaj da jesi Matori...a...a...?....sa onim njegovim Gibsonom sto ga je sam lakiro...

Last edited by quake2; 26-11-2011 at 03:46 PM.
Old 26-11-2011, 03:44 PM   #47
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by Braca View Post
Da Bear jel ti bese ucestvovao na Eurosongu sa Baby dol?
Jesam ! I bilo je super zezanje BTW. Bebi i sestre Kovac na pratecim vokalima...

To je inace bio zadnji put da smo ucestvovali kao Jugoslavija (!)..tad su bas pocela sranja pa su rekli svima da nas bojkotuju (iako smo na generalnoj probi bili u Top 5 po glasovima). Posle bojkota smo zavrsili sa jednim glasom (i sto se neko zajebao..) poslednji !!
Ali bilo je super zezanje, ako se izuzme sve oko muzike, nastupa. proba...
Tonske probe - katastrofe, Bebi nije mogla da se pokupi, orkestar svirao pesmu napravljenu u MIDI-ju - totalno drugacije ispalo, itd...ali ko ga jebe!)

10 dana u Rimu, Hotel Sheraton, mega klopa, nismo izlazili iz restorana (ja i Sloba)..SVE placeno i jos oko ?1,500 dzeparac !!! Gde to ima??

Negativna strana - Televizija je otkupila sva prava na pesmu za 100DEM !!!
Stiglo je nesto posle od SOKOJ-a, ali sitno...
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2011, 04:25 PM   #48
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Sta ja imam ili TI (Quake) sta imas od toga u zivotu ?? Jel ti mozda krivo sto nisu tebe zvali? Ili sta vec? Za Evroviziju treba imati poseban mentalitet ...(dali je to lose ili dobro - ne znam) ALI nemoze svako da ide tamo...
Do sada je trebalo da bude jasno da mene nervira nacin na koji neko tamo ide da nas predstavlja i ponasanje kao da je u pitanju necija dedovina.Neka bude da su nastupi tamo totalno neprofitabilni,ali bi neki mladi pevac(ja u te ne spadam,to valjda znas) mogao tamo da stekne neko super iskustvo i publicitet,sta tome fali?Sta ce Joksi vise publiciteta?Sta ce njemu uopste vise icega?Nek pusti bre malo neke mlade ljude da rade svoj posao,ima ih milion koji nisu ni blizu ljigavi kao on i ne treba im tona reklame i sapunskih prica po medijima da bi drzali neciju paznju.A da ne pricamo kako ce veceras samo u Novom Sadu po klubovima pevati barem 20 pevaca koji su za LJaksa doktori sto se pevanja tice.Kada vec zalazis u moje porive da ucestvujem u ovakvoj diskusiji,onda izvini,ali moram i ja tebe da pitam za tvoje.Jel si i ti u nekom talu sa tom ekipom?Nadas se da ce biti nekog poslica od njih?....
Old 26-11-2011, 04:32 PM   #49
quake2
Banned

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Jesam ! I bilo je super zezanje BTW. Bebi i sestre Kovac na pratecim vokalima...

To je inace bio zadnji put da smo ucestvovali kao Jugoslavija (!)..tad su bas pocela sranja pa su rekli svima da nas bojkotuju (iako smo na generalnoj probi bili u Top 5 po glasovima). Posle bojkota smo zavrsili sa jednim glasom (i sto se neko zajebao..) poslednji !!
Ali bilo je super zezanje, ako se izuzme sve oko muzike, nastupa. proba...
Tonske probe - katastrofe, Bebi nije mogla da se pokupi, orkestar svirao pesmu napravljenu u MIDI-ju - totalno drugacije ispalo, itd...ali ko ga jebe!)

10 dana u Rimu, Hotel Sheraton, mega klopa, nismo izlazili iz restorana (ja i Sloba)..SVE placeno i jos oko ?1,500 dzeparac !!! Gde to ima??

Negativna strana - Televizija je otkupila sva prava na pesmu za 100DEM !!!
Stiglo je nesto posle od SOKOJ-a, ali sitno...
Ho,ho,ho,ho.....sada tek videh da si i ovo napisao.....hi,hi,hiiiii....Posle svega sto si pisao o Eurosongu ja bih na tvome mestu najradije slagao da nikada nisam bio tamo i da nemam pojma sta je to uopste.I usput da ti kazem da je taj Bebin nastup bio bezvezniji cak i od Joksinog a pesma dosadnija i od one cuvene DJuuuuuuuli.Koji ste ono bili na tabeli?Poslednji?...ccccc....pitacu te za savet kada budem hteo da idem tamo i tako visoko se plasiram

Last edited by quake2; 26-11-2011 at 04:37 PM.
Old 26-11-2011, 04:51 PM   #50
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Ho,ho,ho,ho.....sada tek videh da si i ovo napisao.....hi,hi,hiiiii....Posle svega sto si pisao o Eurosongu ja bih na tvome mestu najradije slagao da nikada nisam bio tamo i da nemam pojma sta je to uopste.I usput da ti kazem da je taj Bebin nastup bio bezvezniji cak i od Joksinog a pesma dosadnija i od one cuvene DJuuuuuuuli.Koji ste ono bili na tabeli?Poslednji?...ccccc....pitacu te za savet kada budem hteo da idem tamo i tako visoko se plasiram
Eto vidis, ti bi slagao da nikad nisi bio tamo...a ja nisam. A zasto bih..?

Ja pesme nisam ni slao,,,Bebi je poslala (bez da me pita) i oni uzeli..posle pobedili u Sarajevu..ja sam tek tad saznao, kad su mi rekli "idemo u Rim!" Do jaja - sve placeno ! A dnevnice od ?1,500 su mi bile dobro dosle u to vreme!! Zbog cega da se bunim ?????
A za sam nastup sam i ja napisao (AKO PAZLJIVO PROCITAS) da je sve sto nema veze sa muzikom bilo super!
Nastup - ne da je bio los - nego je bio katastrofa - ali tu je SVE bilo na neuvezbanom pevacu, tj. pevacici !
Niko nije nista vezbao oko nastupa, prvi na redu, minimalna tonska proba, neozbiljnost, itd...mislili su da ce da se provuku (nekako)..ali nisu!

A to za "mlade i nove" pevace, pubicitet i te fore...koliko je publiciteta dobila ona pevacica sto je pevala pesmu od Kovac sestre zadnji put..Da li je UOPSTE nesto izdala od tad i profitirala na bilo kom planu?...
DaBear is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules