|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Senior Member
|
![]()
Da Bear jel ti bese ucestvovao na Eurosongu sa Baby dol?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
|
![]()
Pa dobro,ti kada imas neki problem lupaj u kevinu serpu ako mislis da je to ono bas, bas pametno.Pozzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Banned
|
![]() Quote:
Quote:
Ovo se zove nizak udarac cika Vaso....al ajd....ako je i to potrebno da bi odbranio ove sto im sve verujes,ok ![]() Vasa[/QUOTE] |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Last edited by quake2; 26-11-2011 at 03:46 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
VIP Member
|
![]()
Jesam ! I bilo je super zezanje BTW. Bebi i sestre Kovac na pratecim vokalima...
To je inace bio zadnji put da smo ucestvovali kao Jugoslavija (!)..tad su bas pocela sranja pa su rekli svima da nas bojkotuju (iako smo na generalnoj probi bili u Top 5 po glasovima). Posle bojkota smo zavrsili sa jednim glasom (i sto se neko zajebao.. ![]() Ali bilo je super zezanje, ako se izuzme sve oko muzike, nastupa. proba... Tonske probe - katastrofe, Bebi nije mogla da se pokupi, orkestar svirao pesmu napravljenu u MIDI-ju - totalno drugacije ispalo, itd...ali ko ga jebe!) 10 dana u Rimu, Hotel Sheraton, mega klopa, nismo izlazili iz restorana (ja i Sloba)..SVE placeno i jos oko ?1,500 dzeparac !!! Gde to ima?? Negativna strana - Televizija je otkupila sva prava na pesmu za 100DEM !!! Stiglo je nesto posle od SOKOJ-a, ali sitno... ![]()
![]() |
#48 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() Last edited by quake2; 26-11-2011 at 04:37 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ja pesme nisam ni slao,,,Bebi je poslala (bez da me pita) i oni uzeli..posle pobedili u Sarajevu..ja sam tek tad saznao, kad su mi rekli "idemo u Rim!" Do jaja - sve placeno ! A dnevnice od ?1,500 su mi bile dobro dosle u to vreme!! Zbog cega da se bunim ????? A za sam nastup sam i ja napisao (AKO PAZLJIVO PROCITAS) da je sve sto nema veze sa muzikom bilo super! Nastup - ne da je bio los - nego je bio katastrofa - ali tu je SVE bilo na neuvezbanom pevacu, tj. pevacici ! Niko nije nista vezbao oko nastupa, prvi na redu, minimalna tonska proba, neozbiljnost, itd...mislili su da ce da se provuku (nekako)..ali nisu! A to za "mlade i nove" pevace, pubicitet i te fore...koliko je publiciteta dobila ona pevacica sto je pevala pesmu od Kovac sestre zadnji put..Da li je UOPSTE nesto izdala od tad i profitirala na bilo kom planu?...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roki i Zeljko Joksimovic | Geronimo | Razno | 5 | 12-03-2010 10:02 PM |
"pozajmljene melodije" na Eurosongu | filip | Razno | 28 | 28-05-2008 07:51 PM |
Joksimovic 4 | Boskovic | Razno | 8 | 09-01-2006 01:24 AM |