|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
alberton live
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Jos nesto sto sam otkrio za Mac platformu su Soundtoys pluginovi- stvarno fenomalan delay onaj mali echoboy ... Clusterchord, sastavicemo jedan lep hackintosh ![]() ![]() Uvek mozes dual boot sa windowsom... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
ma koristim i albertona u produkciji ali mi nije primaran seq vise mi je za live zasta je i namenjen ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
???? koje midi plagove ??? koristim sve sto moze da se koristi , ableton kao glavni daw ne koristim , program je veoma koristan ali posto neke stvarcice koje su kao funkcionalne tj trebalo bi da budu kao sto je sync sa hardware-om uopste ne radi , cuo sam od nekih ljudi koji su sinkovali 2 abletona isto nije radilo , koliko god mi koristan bio a i drugima ne moze da iznese ulogu glavnog daw-a tj sekvencera , za live nastup tu je stvarno top notch , radio sam samo sa njim vise od mesec dana skoro pa 24h na produkciji i nije bas komotno ali navikne se covek ako se potrudi ... ima odlicne zezalice ali za neke malo ozbiljnije stvari nije bas sjajan . zato ga ne bi nikom preporucio kao sekvencer pogotovu ne nekom koje pocetnik .
a sto se tice "Sviranja" naravno da postoji trollo koji tastaturu pretvara u klavijaturu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Pa ja koristim live kao glavni sekvencer i sasvim mi je ok, midi efekti su mu odlicni sam treba skuzit stotinu mjesta na koje se mogu primjenit, kad covjek udje u drum, instrument i midi rack alberton postaje pravo modularno cudo. E sad da snimam vise zivih instrumenata ili da imam vise hard synthova onda bi vec malo promislio o koristenju neceg drugog.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
sto se "sviranja" tice, ne treba ti trollo, ableton vec ima podrsku za sviranje preko tastature. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Pro Member
|
![]()
Probao sam da "pravim" mjuz u Abletonu ali mi nikako ne odgovara, jako mi je teshko midi programirati jbg. Ja ga koristim za live naravno a i kao "instrument" tj. za dizajn zvuka, konkretno Operator koji je sjajan FM sint... Takodje i sempler je odlichan, sjajano se moze "iskriviti" sempl, od kika napravish pad...
![]() ![]() Ali zato uz original Live dobijes oko 8 giga fantastichnih semplova bubnjeva, udaraljki itd. i samo zbog toga ga vredi koristiti chak i u komponovanju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Banned
|
![]()
Lupaš...nemoj se naljutiti - ali je tako....to je davno prevaziđena predrasuda...FL je sekvencer kao i svaki drugi..sa svojim manama i prednostima...rezulati glasanja na sajtu vstclub kazu da je FL sekvencer koga ljudi koriste najvise posle Cubase-a
edit: O, da...sad sam provjerio novo stanje glasanja - FL je presao u vodstvo sa 1% vise od Cubase-a...sha da vam ka'em... Last edited by balthazaar; 16-01-2009 at 06:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
program za komponovanje | gricko | Razno | 4 | 06-06-2006 02:13 PM |