|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cao svima...Zeleo bih da mi neko pomoge oko izbora programa,bacio bih se bas ozbiljno na komponovanje (midi kontroler i td..)...Do sad sam radio u sonaru 7 kod njega je dosta zanimljivo raditi u midiju dok mi se cubase i nuendo ne dopadaju,midi im je odvratan (nepregledan)...Zeleo bih da cujem vase misljenje interesuje me u kojim programima vi radite,jedino nisam nikada radio u pro tools-u ali koliko ja znam on mora bas da se plati jer ima neke eksterne komponente...
Znam da je najbolj program onaj u kome znas da radis,ali cisto me je interesovaljo vase misljenje na ovu temu i izvinjavam se ako je ova tema vec bila na forumu...Hvala unapred...Srecni Praznici!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Ne kapiram sta ti je nepregledno u cubendu
![]() ![]() Sasvim je pregledan i funkcionalan za midi programiranje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
logic audio platinum najbolji za midi!bar meni!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Sto se tice midi editovanja po meni je Fl studio odlican!Tesko da je i jedan pregledniji od njega!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
A i kakve veze ima komponovanje sa Midi editovanjem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Pa vjerovatno ce da svira i snima vsti preko midi klavijature pa onda ima veze..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
cubase/nuendo... ako ti je midi nepregledan a ti ga zumiraj po vertikalnoj bazi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Pa meni je Live super pregledan
![]() Svi kazu da live nije nest za midi pa ga nisam namjerno htio preporucit ali ak mislis radit nest sa repetitivnim tehnikama onda je super jer mozes izimprovizirat vrlo neocekivane stvari. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Superoperater
|
![]()
Sve vise ljudi srecem po raznim forumima koji tvrde kako je cubase/nuendo mnogo losiji za rad sa midijem od Sonara. Ja stvarno pokusavam da se prebacim na Sonar zbog 64bita i vise memorije, al brate ne ide, ne mogu da se snadjem sa editovanjem midija, kad selektujes, on selektuje sve trake i sve ih kvantizuje, klipove ne mozes nacrtati nego moras da ih usnimis, klipovi su skroz nepregledni (ne znas nikad koliko ih ima jedan preko drugog, ne mozes im produziti trajanje npr iz midi editora i sl.) Stvarno pokusavam da zaboravim nuendo i prebacim se na sonarov nacin razmisljanja, ali to mi je kao da sam iz nekog Lamburdzinija usao u Ladu
![]() Fruti je super za 4/4 tehno pesme i to je to. Ableton Live je... Cuo sam od par ljudi da ga koriste i nisam ni smeo da ih pitam kako... PTools - kazu da je bolji za audio editovanje ali nesto i nisam puno radio sa njim... Samplitude/sequoia - ako mrzis sebe dovoljno - opet su slabi za midi, za audio su ok... Dakle mislim da treba da odaberes izmedju Sonara i Nuenda, ali mi se cini da si ti vec odlucio. Pozzz ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
program za komponovanje | gricko | Razno | 4 | 06-06-2006 02:13 PM |