|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
U svojoj potrazi za interfejsom do 200e, izbor sam suzio na:
Line 6 POD Studio UX2 ![]() M audio Fast Track Pro ![]() Prepun opcija, ?to je naravno plus, iako mi u su?tini jedino treba Mic in sa fantomom i instrumentalni in. Nisam ga probao, a na netu pričaju da ima slab gain i da za neke mikrofone gain mora? da otpanji? skoro do kraja. Focusrite Saffire 6 USB ![]() Trenutno mi se kao favorit čini Focusrite. Midi mi zapravo ne treba, ali je okej dodatak. Koji vam se čini kao najbolji i da li mislite da za 200e mogu jo? ne?to da pogledam? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najava novih presonus VSL interfejsa | alen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 26-07-2011 05:18 PM |
Pomoć oko izbora programa | Hadgy | Audio Produkcija - Osnove | 27 | 06-07-2011 06:06 PM |
Pomoc oko izbora klavijature. | lisac | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 28-09-2010 10:45 PM |
Dilema u vezi audio interfejsa :S | Jan | Computer Hardware | 19 | 19-09-2010 04:28 PM |
Pomoc oko izbora klavijature. | Milanche_show | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 02-03-2008 07:52 PM |