|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#24 |
Mason
|
![]()
Milose, naglasi molim te ljudima da je to tvoj licni stav, da te neko ne bi shvatio zdravo za gotovo. Ipak, ovde ima pocetnika i vrlo je bitno da im se ne kaze nista nista sto je diskutabilno. Zamisli sta bi se desilo da neko krene poucen tvojim postom da tvrdi da se kompresor ne koristi u mix-u.
Gde si to naucio? Na Rumskom. Mislim, sve je u redu, ali nemoj nista da tvrdis... Ja recimo nikada u zivotu ne bih pustio glas, bass gitaru i bubanj bez kompresora, ali necu da kazem "to se tako radi" i da savetujem druge da rade isto, vec cu da kazem da ja tako radim... @ Milos "2. u masteringu se kompresuje mix Dakle , kompresovani reverb je nesto s ?im treba ra?unati ( svidelo nam se to ili ne )." Ispravi me ako gresim, ali ovo moze da bude tacno samo u slucaju da ti napanjis kompresor u masteringu na 20:1 i stavis nizak trashold. Ako ides sa kompresijom recimo 1,5:1, nece biti da je bas tako...
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Redosled povezivanja | Francuz | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 23-02-2008 05:42 PM |
Razvoj efekata na GPU-u | peraZdera | DSP forum | 31 | 10-05-2006 10:31 AM |
Normalizovanje, redosled | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 47 | 13-10-2005 04:20 AM |
Automatizacija Waves efekata u SX2 | sashonz | Audio Software | 4 | 12-07-2005 11:35 AM |
Rutiranje efekata | Arthur | Audio Software | 20 | 02-10-2004 09:35 AM |