|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
maaa chovek je sve nacrto bukvalno xe xe sigurno jedan o boljih klipova koje sam
video na ovu temu (sve ukupno geldano)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Pro Member
|
![]()
ne znam koliko je vezano za temu ali u studio one postoji opcija transform to audio sa tim da ti sacuva sve midi informacije i vsti da rasteretis cpu i mozes da se vratis nazad u editing midija kad god zelis (kapiram da je isto i freeze u cubase). e sad nisam radio A/B test tog transformed audija i vst-a jer iskreno nisam ni razmisljao o tome ali sam recimo primetio (i po*izdeo) kada sam cuo koliko interni sempleri u studio one urnisu zvuk (testirao sam nekoliko drum semplova). Konkretno impact i sampleone, a radio sam neki projekat pre par dana bas sa impactom i koristio ga cisto zbog stabilnosti u radu. Kada sam kasnije to primetio i ucitao isti sempl u battery 4 to je bilo to, nema razlike. Eto da podelim to cisto da se neko ne zaje*e kao ja. U svakom slucaju uvek A/B testiranje, na suvo i u miksu pa izvlaci zakljucke.
Last edited by kVu; 25-12-2015 at 01:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
"Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger Last edited by Dushan_S; 25-12-2015 at 05:04 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sirina zvuka u miksu? | nikolaivanic | Audio Software | 28 | 21-05-2013 07:44 PM |
Početničko pitanje o miksu | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 15-08-2012 06:58 PM |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Problem u miksu | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 44 | 18-10-2006 08:47 AM |
Cubase::: [za pocetnike] kako snimiti VSTi output kao audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 19-06-2003 09:59 PM |