|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
MAO
|
![]()
da je sprdnja bila očiglednija manje iskusnim čitaocima željnim nekog saveta, i da se zaustavila na jednom postu i sama sebe razotkrila, to bi još i mogo da smatram simpatičnim i da razumem. Ali ovako, i u ovoj meri, na ovoliko lakoj meti, Dule, ipak smatram zlobnim pa pomalo i, ne zameri, iživljavanjem. Naročito kad se uzme u obzir tvoje realno znanje i pamet sa jedne strane, a odstustvo u životu foruma već godinama, sa druge strane. Jbg, kontam da je zasvrbelo, al meni koji te stvarno razumem, ipak to malko nije na mestu.
Ostaje mi enigma dal bi posle bio ovoliko divan i koristan za temu kakav si bio u nastavku teme, da te nije Vasa ipak prekorio. Želim da verujem da bi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
MAO
|
![]()
posebno se divim Bockiju što je iskulirao, ejmeen
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#54 |
Moderator
|
![]()
Ima tu i tvoje krivice...
![]() |
#55 |
Member
|
![]()
Da se vratimo na temu, ne verujem da postoji bitna razlika u zvuku, ali eksportovanje audio stemova je odlicna stvar, vecina DAW-ova danas ima opciju eksportovanja svih odjednom po kanalima, sto je fenomenalno.
Problem kod mene je sto volim da cackam melodiju, aranzman itd do samog kraja, tako da mi i samo freeze-ovanje traka, a kamoli kompletan eksport stemova nije opcija. Problem je i sto volim kada dobijem sirov demo tada vec da smiksam traku barem 80%, da znam gde se nalazim. Nista gore od gotove trake koja je gotovo nemoguca da se smiksa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#58 |
Administrator
|
![]() ![]() Arthurova kritika stoji, ali s obzirom da je Dule u pitanju, moze mu se oprostiti malo opustenije saobracanje sve dok to ne prelazi neku granicu, posto je on ipak ovdje veteran ![]() Zamolio bih da se drzite teme, i ovde i na drugim mestima na forumu, posto je ipak bezveze da se brisu postovi i iste zatvaraju... Last edited by diviner; 10-11-2015 at 08:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
MAO
|
![]()
daj bre Znak, de ne vide kolko istovarah ovog Bockija, a on ne da je Ajkula foruma, nego atomski grgeč! Ovi neki što me duže od dve godine poznaju, znaju da ako ne reagujem il mislim da moja reakcija nema svrhu, ili se slažem sa izrečenim, što moš videti po lajkovima dole.
@Dushane nemoj tako, još uvek imam one outtakeove kad si mlidija sam da pevaš, ne otkrivaj previše detalja, možda ću morati da se vratim tu nekad..m |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sirina zvuka u miksu? | nikolaivanic | Audio Software | 28 | 21-05-2013 07:44 PM |
Početničko pitanje o miksu | disco violence | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 15-08-2012 06:58 PM |
Koji Eq za gitaru koristite u miksu? | disco violence | Gitarska Produkcija | 28 | 05-08-2009 04:24 PM |
Problem u miksu | nESbo | Audio Produkcija - Tehnike | 44 | 18-10-2006 08:47 AM |
Cubase::: [za pocetnike] kako snimiti VSTi output kao audio | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 19-06-2003 09:59 PM |