Quote:
Originally Posted by Bockie
U eri u kojoj prva mesta na "top listama" zauzima muzika kakva jeste...ako spada u muziku uop?te...koga zabole kako se do?lo do propasti...itb ili otb...?
|
Pa o?ito da si stariji lik, to ?to pri?a? mi zvu?i je isto ko ?to su likovi govorili beatlesima da nije dobro koristit elektri?ne gitare i da su akusti?ne jedine prave

?to je obi?na glupost, ako spada u muziku uop?te? pa to je valjda subjektivno mi?jenje svakog, a i uosalom vjerojatno su i va?i o?evi mislili da je muzika koju ste vi slu?ali kao mladi - govno
Quote:
To oko "nacizma" mi zvu?i kao kad bi Matijevi? ili Todori? napravili tribinu o ?tetnosti konzumiranja mesa...
|
tako nekako
Quote:
Muzika je "pu?tena niz vodu", kao i film...i kultura uop?te...svodi se na ukus...ako to postoji i zar je zaista ikome bitno?
|
da zato se valjda zove "Muzi?ka industrija" kao i svaka druga industrija, a bitno je da vi stariji likovi koji dr?ite govore o tome, zapravo ni ne ?ujete razliku, nego ste ljuti ?to ste vi potro?ili vremena i para, a do?li klinci u novom vremenu i pomeli vas, pa nije sad niko kriv za to, to ti je tako...
Quote:
Ve? neki ljudi koji su dali mladost za izu?avanje ne?ega ?to je pro?lo, nemaju od ?ega da ?ive,
a nisu spremni i ve?ti za kriminal...
I...?
|
haha pa ko im kriv??? da su popratili promjene u glazbi o?ito bi ?ivili fino, al ne oni su morali ?irit svoje spike, koje o?ito nisu ni istinite kao ?to i pokazuje ova tema... to ?to je klinac crnac posudio tatin laptop i skinio krekirani fruty loops i zaradio milione, to samo bolestan ?ovjek mo?e bit ljubomoran na to, svaka im ?ast svima