| 
 | |||||||
| Analogija Sekcija posvećena vintage soundu: traka, lampe, trafoi, govedina, trofazna struja, mast :-) | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  14-11-2010, 10:44 PM | #1 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |  Konzole (mixeri) 

Ajmo foruma?i, ko se mo?e podiči nekim parčetom metala sa puno knobova i fadera i separatnim PSU ?   Ko ?ta ima nek se hvali!  Kako ih koristite, kao preampe, kao outboard inserte, ka summming mixere ili onako u potpunosti, sve u jednom ?   Ja se prvi evo kurčim sa skoro prido?lim SoundCraft Ghostom, sa 32ch i meterbridgeom i AMEK TAC napajanjem  Koristim ga isključivo kao zbir preampa za usnimavanje bubnja na vi?e od 16ch i celih bendova odjednom (imam pristojnu kvadraturu gluvaća). Idem directoutima post-fade (kroz EQ sekciju) direktno u FF800, pa volim oboriti fader i pustit gain jače, jer mi se dopada kako radi u toplijem re?imu  Nemam dovoljno opreme, ni hrabrosti da se vratim na OTB mixanje, a i pla?im se iskreno, odvikao sam se ?estoko od toga... mada, jedno dana hehe   | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Mixeri: Soundcraft EFX8 ili Behringer Xenyx 1622fx | frcko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 16-08-2008 07:46 AM | 
| Mackie mixeri Onyx serije | Jan | Computer Hardware | 4 | 07-04-2006 12:14 AM | 
| SFP 4.0 mixeri | idekius | DSP forum | 11 | 24-07-2004 10:35 AM |