|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
Pro Member
|
![]()
Ima 4 za uad 1 i 4 za uad 2.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
Meni je jos 1 nalog ostao slobodan.Kupio bi ga moj drugar al njegova karta je UAD 2 satellite.Zato me interesuje, da li tu njegovu novu UAD2 kartu mogu registrovati na svoj nalog, a da je naravno on koristi u svom studiju, kao i moje kupljene pluginse koje imam na svom nalogu.
![]() |
#43 |
Moderator
|
![]()
Fala Dexxy, nisam znao za taj info.
Elmire, sve ok, ako je registrovan taj uad2 na tvog prijatelja, nije frka, samo napravite tamo na sajtu preregistraciju, kao da si je ti kupio od njega, ili im po?alje? mail o tome ako ne ide "pe?ke"... I onda će biti na tvom nalogu sa tvojim plug-insima...
![]() |
#44 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Moderator
|
![]()
Pa bio sam prilično nedvosmislen...
Dakle, ja sam ovo već radio, kupio karte, kupio naloge, sve kombinacije između, imam i danas uad, kunem se u 2-3 plug-ina, bez kojih "ne bih mogao" ali sve te akcije do pre 2 god recimo, i sve od tad radi, a pominjem njihov support jer znam da radi, ali nije baš instant agilan. Dakle sve ok, može se desiti da se sačeka malo...dan-dva u najgorem...ali poJenta je da hoće da pomognu, nije da ti mail zaviši u "spam" folderu, neko to pročita i imaš respond....! Ali pre svega, mislim da možeš i sam da sve odradiš, pa tek ako zapne, onda njima pišeš...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instaliranje na postojeci DATA file | pulsar 2 | Audio Software | 17 | 04-01-2016 11:59 AM |
Registracija powercore pluginova | Shot | DSP forum | 1 | 28-02-2009 09:13 AM |
Registracija studija | OFF | Razno | 32 | 10-04-2008 10:30 PM |
Registracija? | dvuckovic | Predlozi i sugestije | 22 | 19-01-2007 03:27 PM |