![]() |
registracija uad-2 na postojeci nalog
Pokusali player i ja da stavimo moj uad-2 na njegov nalog,al sad problem je sto registracija zahteva da oba uada budu u istoj masini ili da ih stavi u dve potpuno razlicite grupe,dali se to moze srediti ili zaoboci? :confused:
|
Re: registracija uad-2 na postojeci nalog
Moze... pustis da ode u drugu grupu a onda im posaljes poruku da si se zeznuo i da hoces da ti obe budu u jednoj grupi... a mozda mozes i odmah da im pustis poruku i slazes nesto tipa - prebacio si je u laptop privremeno i sl. a hoces da bude u istoj grupi sa prvom...
Pozz |
NAJZAD!!!!
posle vise nedelja cekanja i gomile praznika u-audio spojio sisteme !!!] :) :wink::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
:mase::D
|
Quote:
RM |
Quote:
Daj BRE Bane!!! :D Znaju ti sve i to rade namerno i vrlo svesno, a fora im je najbolja na svetu! Sa tim svojim pristupom su se razbili od prodaje i upravo zato ušili i Powercore i Creamware i Focusrite LM i SSL Duende itd. sa brojem prodatih primeraka i količinama zaradjenog novca... Forice tipa "Tito krade, al? i nama daje" :D Znaju ti sve i to im i odgovara. A zašto im i nebi odgovaralo, kada se ubiše od para? Do duše, ne isključujem mogućnost da će jednog dana da nam zavale rum-tuki-tuki... :) Ali, onda kada to njima odgovara... Meni nije jasno samo zašto i drugi ne primene politiku koju vodi Universal Audio... A da ne pričam ništa o popustima na plugove, akcije, kupone... :D |
Pa kad bi drugi bili bar upola kao UAD bilo bi extra. Ovaj TC mi se zgadio od dopisivanja i objasnjavanja.....:banghead:
|
daj da razjasnimo ovo definitivno : imamo 4 uad1 na nalogu i gomilu plugova. Ja danas prodao jednog, i dajem kupcu reg fajl. Oću kupim uad2Duo, i da registrujem na taj nalog. Postoje 2 verzije priče koju sam čuo - da mi plugovi PRELAZE sa uad1 naloga na uad2 i brišu se sa naloga uad1 (što nije zgodno oko eventualne kupovine nekih plugova za uad1, ima nas nekoliko na nalogu, sve karte su u različitim mašinama). Druga verzija, koju mi je i Ivan potvrdio preko telefona, je da mi ostaju svi pluginovi i na uad1 i da se registruju i za uad2.
Šta je od ovog definitivno sada? |
Pod 2, Ivan je u pravu.
|
Quote:
Jedan nalog sada nosi 4 UAD-1 i 4 UAD 2!!! Da budemo načisto i da ne bude više zabuna. Universal Audio kaže da karte moraju biti u istom systemu. Ne znam ko je video ploču sa 5 PCI-e (računam i neophodan slot za grafičku) + 4 PCI, ali... o.k., oni tako kažu... L&M (što bi prost narod rekao -Elem...), sada postoje grupa 1 i grupa 2. Registrovanjem UAD-1 se otvara grupa 2 sa UAD 2 kartama. Ako imaš barem jednu UAD-1 kartu u računaru (naravno kartu iz istog systema) neće biti nikakvih problema i ladno registruješ UAD-2 bez ikakve frke. Ako nemaš, prebaciće ti sve plugove na grupu 2 gde ti se nalaze UAD dvojke. Onda moraš da pišeš podršci, da kažeš da si se zajebao negde i oni taj problem rešavaju. Tj., barem su meni ( i mnogima) rešili. Naravoučenije: -Vrana vrani oči ne vadi, Universal Audiu trebaju novci (vreme je recesijje), a kupci UAD-2, koji već imaju nalog i UAD-1, nemaju potrebe da UAD-1 odjavljuju, tj. karta i dalje može da ostane u "istom systemu"... |
All times are GMT +1. The time now is 01:01 AM. |