|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pokusali player i ja da stavimo moj uad-2 na njegov nalog,al sad problem je sto registracija zahteva da oba uada budu u istoj masini ili da ih stavi u dve potpuno razlicite grupe,dali se to moze srediti ili zaoboci?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Moze... pustis da ode u drugu grupu a onda im posaljes poruku da si se zeznuo i da hoces da ti obe budu u jednoj grupi... a mozda mozes i odmah da im pustis poruku i slazes nesto tipa - prebacio si je u laptop privremeno i sl. a hoces da bude u istoj grupi sa prvom...
Pozz
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
NAJZAD!!!!
posle vise nedelja cekanja i gomile praznika u-audio spojio sisteme !!!] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() RM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() ![]() Daj BRE Bane!!! ![]() Forice tipa "Tito krade, al? i nama daje" ![]() ![]() Meni nije jasno samo zašto i drugi ne primene politiku koju vodi Universal Audio... A da ne pričam ništa o popustima na plugove, akcije, kupone... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa kad bi drugi bili bar upola kao UAD bilo bi extra. Ovaj TC mi se zgadio od dopisivanja i objasnjavanja.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
MAO
|
![]()
daj da razjasnimo ovo definitivno : imamo 4 uad1 na nalogu i gomilu plugova. Ja danas prodao jednog, i dajem kupcu reg fajl. Oću kupim uad2Duo, i da registrujem na taj nalog. Postoje 2 verzije priče koju sam čuo - da mi plugovi PRELAZE sa uad1 naloga na uad2 i brišu se sa naloga uad1 (što nije zgodno oko eventualne kupovine nekih plugova za uad1, ima nas nekoliko na nalogu, sve karte su u različitim mašinama). Druga verzija, koju mi je i Ivan potvrdio preko telefona, je da mi ostaju svi pluginovi i na uad1 i da se registruju i za uad2.
Šta je od ovog definitivno sada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Pod 2, Ivan je u pravu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
Nije Ivan u krivu, nego si ti u špravu, iz čega se da zaključiti da je onda i Ivan u pravu, što ukazuje na to da nije u krivu
![]() Jedan nalog sada nosi 4 UAD-1 i 4 UAD 2!!! Da budemo načisto i da ne bude više zabuna. Universal Audio kaže da karte moraju biti u istom systemu. Ne znam ko je video ploču sa 5 PCI-e (računam i neophodan slot za grafičku) + 4 PCI, ali... o.k., oni tako kažu... L&M (što bi prost narod rekao -Elem...), sada postoje grupa 1 i grupa 2. Registrovanjem UAD-1 se otvara grupa 2 sa UAD 2 kartama. Ako imaš barem jednu UAD-1 kartu u računaru (naravno kartu iz istog systema) neće biti nikakvih problema i ladno registruješ UAD-2 bez ikakve frke. Ako nemaš, prebaciće ti sve plugove na grupu 2 gde ti se nalaze UAD dvojke. Onda moraš da pišeš podršci, da kažeš da si se zajebao negde i oni taj problem rešavaju. Tj., barem su meni ( i mnogima) rešili. Naravoučenije: -Vrana vrani oči ne vadi, Universal Audiu trebaju novci (vreme je recesijje), a kupci UAD-2, koji već imaju nalog i UAD-1, nemaju potrebe da UAD-1 odjavljuju, tj. karta i dalje može da ostane u "istom systemu"...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Instaliranje na postojeci DATA file | pulsar 2 | Audio Software | 17 | 04-01-2016 11:59 AM |
Registracija powercore pluginova | Shot | DSP forum | 1 | 28-02-2009 09:13 AM |
Registracija studija | OFF | Razno | 32 | 10-04-2008 10:30 PM |
Registracija? | dvuckovic | Predlozi i sugestije | 22 | 19-01-2007 03:27 PM |