Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-12-2008, 12:25 AM   #1
Treger
Member

Treger's Avatar

Default registracija uad-2 na postojeci nalog

Pokusali player i ja da stavimo moj uad-2 na njegov nalog,al sad problem je sto registracija zahteva da oba uada budu u istoj masini ili da ih stavi u dve potpuno razlicite grupe,dali se to moze srediti ili zaoboci?
Treger is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2008, 12:49 AM   #2
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: registracija uad-2 na postojeci nalog

Moze... pustis da ode u drugu grupu a onda im posaljes poruku da si se zeznuo i da hoces da ti obe budu u jednoj grupi... a mozda mozes i odmah da im pustis poruku i slazes nesto tipa - prebacio si je u laptop privremeno i sl. a hoces da bude u istoj grupi sa prvom...

Pozz
Old 13-01-2009, 11:27 PM   #3
Treger
Member

Treger's Avatar

NAJZAD!!!!

posle vise nedelja cekanja i gomile praznika u-audio spojio sisteme !!!]
Treger is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2009, 07:27 AM   #4
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Old 14-01-2009, 12:03 PM   #5
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by Treger View Post
NAJZAD!!!!

posle vise nedelja cekanja i gomile praznika u-audio spojio sisteme !!
Ja sam ih nazvao i rekao im ISTINU da je postojao samo jedan slobodan PCIe slot u kompjuteru koji je koriscen za registraciju (hvala DEXXY), mada ni to nije bitno. Prebacili su mi na System 1 (koji je napunjen sa svim pluginima) druge kartice za MANJE OD 5 min. Profi

RM
RetroMan is offline   Reply With Quote
Old 14-01-2009, 05:17 PM   #6
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by RetroMan View Post
Ja sam ih nazvao i rekao im ISTINU da je postojao samo jedan slobodan PCIe slot u kompjuteru koji je koriscen za registraciju (hvala DEXXY), mada ni to nije bitno. Prebacili su mi na System 1 (koji je napunjen sa svim pluginima) druge kartice za MANJE OD 5 min. Profi

RM
Raduje me da si im rekao ISTINU, a ni oni nisu glupi i znaju da je baš tako Svakako, siguran sam da im je palo na pamet da ljudi kartice iz sistema koriste u više računara, ali kada čuju da im se neko ISKRENO obrati, onda je sve O.K... to oni prosto osete, jer su vrlo napredna bića sa razvijenom telepatijom

Daj BRE Bane!!! Znaju ti sve i to rade namerno i vrlo svesno, a fora im je najbolja na svetu! Sa tim svojim pristupom su se razbili od prodaje i upravo zato ušili i Powercore i Creamware i Focusrite LM i SSL Duende itd. sa brojem prodatih primeraka i količinama zaradjenog novca...

Forice tipa "Tito krade, al? i nama daje" Znaju ti sve i to im i odgovara. A zašto im i nebi odgovaralo, kada se ubiše od para? Do duše, ne isključujem mogućnost da će jednog dana da nam zavale rum-tuki-tuki... Ali, onda kada to njima odgovara...

Meni nije jasno samo zašto i drugi ne primene politiku koju vodi Universal Audio... A da ne pričam ništa o popustima na plugove, akcije, kupone...
Old 14-01-2009, 11:22 PM   #7
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Pa kad bi drugi bili bar upola kao UAD bilo bi extra. Ovaj TC mi se zgadio od dopisivanja i objasnjavanja.....

Dexxy is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2009, 07:27 PM   #8
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

daj da razjasnimo ovo definitivno : imamo 4 uad1 na nalogu i gomilu plugova. Ja danas prodao jednog, i dajem kupcu reg fajl. Oću kupim uad2Duo, i da registrujem na taj nalog. Postoje 2 verzije priče koju sam čuo - da mi plugovi PRELAZE sa uad1 naloga na uad2 i brišu se sa naloga uad1 (što nije zgodno oko eventualne kupovine nekih plugova za uad1, ima nas nekoliko na nalogu, sve karte su u različitim mašinama). Druga verzija, koju mi je i Ivan potvrdio preko telefona, je da mi ostaju svi pluginovi i na uad1 i da se registruju i za uad2.
Šta je od ovog definitivno sada?
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2009, 08:13 PM   #9
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Pod 2, Ivan je u pravu.

Dexxy is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2009, 10:58 PM   #10
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dexxy View Post
Pod 2, Ivan je u pravu.
Nije Ivan u krivu, nego si ti u špravu, iz čega se da zaključiti da je onda i Ivan u pravu, što ukazuje na to da nije u krivu ....

Jedan nalog sada nosi 4 UAD-1 i 4 UAD 2!!! Da budemo načisto i da ne bude više zabuna. Universal Audio kaže da karte moraju biti u istom systemu. Ne znam ko je video ploču sa 5 PCI-e (računam i neophodan slot za grafičku) + 4 PCI, ali... o.k., oni tako kažu...

L&M (što bi prost narod rekao -Elem...), sada postoje grupa 1 i grupa 2. Registrovanjem UAD-1 se otvara grupa 2 sa UAD 2 kartama. Ako imaš barem jednu UAD-1 kartu u računaru (naravno kartu iz istog systema) neće biti nikakvih problema i ladno registruješ UAD-2 bez ikakve frke. Ako nemaš, prebaciće ti sve plugove na grupu 2 gde ti se nalaze UAD dvojke. Onda moraš da pišeš podršci, da kažeš da si se zajebao negde i oni taj problem rešavaju. Tj., barem su meni ( i mnogima) rešili.

Naravoučenije: -Vrana vrani oči ne vadi, Universal Audiu trebaju novci (vreme je recesijje), a kupci UAD-2, koji već imaju nalog i UAD-1, nemaju potrebe da UAD-1 odjavljuju, tj. karta i dalje može da ostane u "istom systemu"...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules