|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Jesi li uop?te ikada čuo kako radi taj Nady set mikrofona za bubanj? Zna? li u kojim uslovima će @denis92 ozvučavati instrument? O kojoj vrsti muzike se radi (koliko je bubanj va?an u njoj)? Radi se o njegovom iskustvu (o kome mi ne znamo ni?ta), a ne o tvom ili mom. Čovek je napisao početni post, a svi plasiramo vlastite projekcije o tome ?kako bubanj treba da (se) (o)zvuči?. Da sam @denis92 ludo bih se zabavljao čitajući budala?tine koje sam izazvao upuvav?i se u dru?tvu i iza?av?i na sve? vazduh. Dodu?e, ceo forum u poslednje vreme i funkcioni?e isključivo na taj način, ako izuzmemo banovanja i prodaju. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 07-12-2014 at 06:36 PM. Reason: iskustvo |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izbor mikrofona | amadeusvk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 18-07-2010 06:48 PM |
Izbor mikrofona | cekalica | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 02-02-2006 09:42 PM |
izbor miksera i mikrofona za house produkciju | Coconut | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-11-2005 07:58 AM |
Izbor mikrofona? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 10-12-2004 09:39 AM |