|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Kao kad bi danšnjem klincu objašnjavali kako bez fejsbuka ne može da se nađe devojka! A otkud onda klinac? Dakle, mikrofon je mikrofon, zaboravi na to kako radi, da li je "benzinzac ili dizel", već šta radi, i šta ti možeš sa tim...! Pazi...iz 1972. snimak...To je to što vidiš...to se čuje...obrati pažnju na ozvuku, skoro sve su "kondenzarci".... Bubanj je verovatno sa jedan ili dva mikrofona ozvučen...ali legendarna pesma jbg...itd... Nije primer za kick, ali, imam i takve, nego, zajebi sve, poštuj logiku, koristi maštu! Eto, moja pesma koju sam snimio npr, na kicku je SAMO Nojman U87...ima u "promociji radova"...pa koga zanima nek' ore...Snimljen onako kako sam opisao... Nije "svetli primer", ne, nego sam to radio milion puta...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izbor mikrofona | amadeusvk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 18-07-2010 06:48 PM |
Izbor mikrofona | cekalica | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 02-02-2006 09:42 PM |
izbor miksera i mikrofona za house produkciju | Coconut | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-11-2005 07:58 AM |
Izbor mikrofona? | djole970 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 10-12-2004 09:39 AM |