|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
pošto želim izvući jednu stvar, odnosno midi dionice koje su ukucane pomoću te klavijature (koja mora na servis,kako smo zaključili) javlja mi se problemčić. Naime. Klavijatura je isključena. Redim samo sa snimljenim materijalom odnosno midi trakama. Ono što me muči jest što se na pol pjesme u Vst sintisajzeru i na mojoj traci promjeni filter cutoff controla(mislim da se radi o nekom high-pass filteru) - na slici je zaokruženo sa crvenim.I jasno time se promjeni i sound.
Pretpostavljam da problem mogu ukloniti u Midi key editoru, (isto sam stavio sliku) teko da nađem koja je to komanda i jednostavno ju pobrišem, kao što sam recimo pobrisao i taj Modulation koji se radi "lude" klavijature zapisao. Znači da skratim: kako da prokužim zašto(i gdje?) se taj parametar tokom pjesme mijenja sam do sebe na tom VST-sintisajzeru? ![]() Last edited by matija; 06-01-2014 at 06:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
To je Midi editor u kojem mora biti zapisana ta promjena koja se de?ava.ali kako ju pronaći?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ima? zvezdicu na listi parametara kod kojih postoji neka promena ili uneta vrednost. Tako kod tebe ima? zvezdicu kod pitchbend, modulation, brightness, portactrl i exteff depth. Pregledaj svaki, jedan od njih ima upisanu tu promenu. Dakle nije komplikovano. Druga varijanta je da potra?i? to u logical editoru i obri?e? Tre?a da namerno upi?e? onaj polo?aj koji ti odgovara i time "pregazi?" onaj koji ti ne odgovara. Ili, iako je to sirovo re?enje, iskopira? samo note u novi part (isklju?i? auto select controller) i onda njega ?alje? u vst instrument a stari obri?e?.
![]() |
#14 |
Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem oko cubase 5.1 | saki | Audio Software | 0 | 11-08-2010 12:49 PM |
Cubase 5 problem?? | Hepek | Audio Software | 15 | 27-01-2010 12:58 AM |
Problem sa Cubase 5 | fapro | Audio Software | 3 | 21-12-2009 09:23 AM |
Cubase 5 external instruments vst conections? | NIelectroy | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 17-11-2009 01:45 AM |
Cubase SX problem | blags | Audio Software | 4 | 18-08-2005 12:16 PM |