|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Elem dakle problem je sljedeci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Nisam jos cuo za ovaj problem, ali ne mogu poverovati da je u pitanju broj kanala. Veci broj VST instrumenata moze samo da ti blokira memoriju da projekat ne mozes eventualno otvoriti, ali i za to sam smislio lek, ( jednostavno deinstaliras privremeno neki VST ili plug-in ako projekat bas nece da ti se otvori, pa ga ponovo instaliras), medjutim da VST uopste ne pamti...???!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
mogu samo da zamislim kakav je horor pustiti projekat sa 40 kanala na tako slabom kompu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ni ja nikad nisam cuo za slican bug ali verzija 2.0 je imala nekakvih smetanja oko midija i slicno sto je rijeseno u 2.2 verziji (i SX i Nuendo) Mozda ce ti upgrade na 2.2(k`o sto kazes "vodeni") pomoci.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Imas volje to je bitno.Savjetujem ti definitivno rjesi se cubasea jer bez alata nema zanata.Creativka ti nema podrsku za ASIO drivere tako da imas problema sa latenzijom (kasnjenjem zvuka),postoji mali programcic koji se zove ASIO4ALL pa si to skini trebat ce ti,onda ce ti cubase lakse raditi.Mid. i wawe ti neidu nikako skupa zato napravi bazu u midiju,ritam jednostavan ili kakav bi htio da bude,izrendaj ga (pretvori u wawe),sto ti cubase sx 2.00 ima CTRL+SHIFT+R i pretvori ti mid. u waw ili aiff ili zeljeni program.Mi koji se bavimo studijskim snimanjem sa malo(puno) kvalitetnijom opremom koristimo velike rezolucije snimanja sto tebi ne preporucujem (dobro ni ne mozes sa creativkom posto je njoj 48000Hz maximum).Ako vec volis visekanalno snimanje koristi si nekadasnji Cool edit ili Adobe audition,snimaj si u ulaznom signalu u mp3 formatu i neces imati problema,koristit ces i vst pluginove i instrumente i sve ostalo.Za tu konfiguraciju sto si naveo to ti je idealka.40 kanala ti nije puno,sta bi rekao na 90-120 sto se lako zalomi,a pitas se sta imam raditi sa toliko kanala.STA GOD TREBAS SLOBODNO PITAJ,A KAD BUDE PARA I VREMENA KAD SI KUPIS PRAVU OPREMU slobodno se javi i pitaj a sta sad.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Problem sa Cubase 4 | zeleni | Audio Software | 5 | 29-10-2009 05:39 PM |
Cubase SX problem! | "7" | Audio Software | 12 | 03-12-2006 10:30 PM |