![]() |
Cubase problem - VST instruments
Naime. Već du?e vrijeme imam veliki problem sa VST instrumentima u Cubase-u. sa svojojm midi klavijaturom ukucam neki instrument u traku, zvuči super i snimi se okej.Ali...nakon nekog vremena se postavke promijene same od sebe! Znači taj zvuk vi?e nije onaj isti zvuk, ukucani klavir postane ra?timan...samo od sebe.
Znam da će većina pomisliti na Automatizaciju. Pomislio sam i ja, međutim nisam primjetio da su postavljene postavke za automatizaciju kanala. Mo?da u tome i jest stvar,ali eto,ne mogu prioku?iti kako da rije?im taj problem... |
Re: Cubase problem - VST instruments
Quote:
|
Quote:
? |
http://img819.imageshack.us/img819/4821/dchu.jpg
Bilo bi dobro da nekim midi monitoring programcicem proveris koje se tacno komande salju (mozda je samo midi clock, to ne smeta toliko) Nije klavijatura neispravna, mozda je neki settings - sem ako sama od sebe ne salje pitch i modulation kontrole (losi potenciometri cest kvar na jevtinim midi klavijaturama), zato kazem - proveri sta salje. Sta god, mozes i to da ukljucis u filteru i - uzivaj. |
Mhm...eto...čini se da midi šalje "Pitch Band" (to mi nekako najviše javlja) i control change i modulation.:) Nisam siguran o čemu se točno radi...ali što bi sljedeće trebalo napraviti?
|
:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: