|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam problem sa Cubase 5
![]() ![]() ![]() Ne znam da li je neko od kolega sa foruma imao slicnih problema i ako jeste,da li ih je uspio rjesiti?Svaki savjet ili sugestija su dobrodosli. Unaprijed zahvalan... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Bas ga pretera.
Mogao bi da instaliras i Cubase VST32, pa SX1-2, Nuendo 1-2 pa onda otkljanjaj probleme. Aman, deinstaliraj potpuno sve starije verzije, nepotrebne su ti pored C5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
eh,priznajem,malo se pretjeralo.radio sam na Cubase/Nuendu 3 godinama,radim jos uvijek.Ove nove verzije sam instalirao cisto da vidim kako se ponasaju,koliko su stabilne i sl.,prije nego uradim upravo ovo sto si rekao.Mislim da to sto su svi instalirani nije sustina problema.Citao sam po forumima da ljudi imaju isti problem sa npr.Nuendom 4 koji kod mene radi bez problema dok C5 nece da radi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cubase 5 problem?? | Hepek | Audio Software | 15 | 27-01-2010 12:58 AM |
Problem sa Cubase 4 | zeleni | Audio Software | 5 | 29-10-2009 05:39 PM |