|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam preko 4gb matrica ali generalno mi je problem sa intonacijama u kojim su matrice radjene-visoke su mi i posle par pesama kad pevam promuknem.Zato i zelim da radim sa MIDI fajlovima jer ih mogu transponovati i dovoljno je da mi malo bolje zvuce od standardnog Windows Media Playera i ja bi bio zadovoljan sa tim.Kontakt 5 mi extra radi posao ali samo za bas i bubanj jer je bubanj standard na desetom kanalu dok je bas na drugom a dosta domacih fajlova ima bas i na prvom sto nije po GM standardu ali to se moze srediti nije problem.Problem mi je sa ostalim instrumentima.
Razmisljam ako slucajno ima neka GM banka za Kontakt ili nesto slicno bilo bi super.I naravno da je najbolje da sebi napravim odgovarajuce matrice ali koliko pesama ima pa kad cu ja to da zavrsim?Ovako bi malo ubrzao postupak,a ako nema druge matrice su jedina prava opcija sto gledam da izbegnem ako je moguce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
To mi je jasno, samo ?to sam hteo da ka?em da to mo?e? da uradi? kod kuće, pa onda izrenda? i na tezgu ide? sa WAV-ovima (pa čak i sa najobičnijim playerom).
Ne razumem za?to ti je bitno da u?ivo ima? MIDI matricu? Niti mo?e? da je razvede? po mikseti (po?to radi? sa integrisanom zvučnom kartom), niti ti je va?na MIDI sinhronizacija. Jedino ako hoće? da transponuje? pesme tokom samog nastupa, ?to mi deluje malo... neobično za gitaristu ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#3 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav Last edited by Zeroo; 23-03-2013 at 03:03 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Bedak. Znao sam da postoji neka začkoljica
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Ma sve je ok ali je interesantno da se vecinom porucuju balade,rok i druge pesme sa bivse YU rok scene...Zato i zelim da zvucim live sto bolje,jer verujte mi momci i devojke to vole al mislim da nema puno ljudi koji mogu to da im iznesu.Ja sam po malo zloban pa sve vise pokusavam da im tu muziku nametnem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
a budući da ti kontakt odgovara za?to ne skine? kontaktove semplove i lijepo si slo?i? multi instrument
16 kanala i no kao i u svakom drugom imat će? nekad problem primjerice sa basom kako navodi? jer neće uvijek biti na istom mjestu sampletank ti je ista fora kao i hypersonic pa mo?e? probati zapravo mi se čini da će? ne?to univerzalnote?ko naći osim ako ne izeditira? sve matrice da ti sve bude na svom mjestu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
Ima li neko jos neki predlog? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Ubih se trazeci al na rasprodaji ga nema!!!Ako moze mala pomoc bio bih vam veoma zahvalan.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
...kojeg tra?i???
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vest: Giga sample player... G-player | dejankuki | Audio Software | 6 | 12-09-2011 11:52 AM |
koji midi kontroler??? | hofmann | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-11-2009 10:23 PM |
koji video player | Danny Lou | Pricaonica | 17 | 16-05-2008 09:05 AM |
koji od ova tri midi controller-a: | makaay | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 08-05-2007 11:54 PM |
Koji MIDI kontroler? | Proton | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 20-01-2006 10:46 PM |