|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
A da kosta do 200 evra.
Za sada se razmisljam izmajdu Alesis Photon X25 i E-mu Xboard 25. Koja je razlika izmedju ova dva modela (osim u ceni). Mozda neko moze da mi preporuci jos neki slican model. Napominjem da bi ga koristio za kontrolisanje VST instrumenata i nije mi potreban veliki broj oktava. Sta je jos bitno za ovakav kontroler? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
definitivno alesis photon 25X. ima ugrađen x-y kontroler...kao na alesisovom air fx.u i air synthu. svakako sam za alesis. po meni jedan od boljih (ako ne i najbolji) kontroler na tržištu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
CME UF5. 49 tipaka. semi-weighted tipka (malo otezana u odnosu na obicne). nisam probao ali kazu ljudi da je jedna od najboljih. brdo kntrolera knobova i slidera. aluminijska sasija umjesto jeftine plastike.
spremam se uzet jednu pa nikako. ugl. trenunto najprodavanija nova serija kontrolera. znam da je export kod mise u munchenu oko 150 EUR-a :o. znaci vjerojatno moze neko dati to dobaci za do 200 eura. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja mislim da je 200evra u artistu ? Nisam siguran.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
A i opet ovisi što mu treba? Ako treba master keyboard onda CME definitivno..a ako treba samo nešto malo kompaktno onda Alesis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ili M-audio Oxygen.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
EMU X Board 49 , trabace ti 4 oktave makar zbog semplova na keyboardu. odlicana mu je klavijatura , ne deluje jeftino ... i cena je sasvim korektna ,,,uzeo sam ga pre mesec dana ...prezadovoljan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
zbog toga je nisam uzeo za sebe...vidjet cemo oce to ispravit sa novim fw.
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Hvala svima na predlozima. Sad sam jos neodlučniji
![]() Mislim da alesis photon 25X najvi?e odgovara mojim potrebama. Jel zna neko gde u Beogradu moze da se nadje ovaj kontroler i koja mu je cena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji midi kontroler??? | hofmann | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-11-2009 10:23 PM |
koji Midi key kontroler preporucujete? | Shining-Shitbox | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 26-02-2008 09:19 PM |