![]() |
Koji MIDI kontroler?
A da kosta do 200 evra.
Za sada se razmisljam izmajdu Alesis Photon X25 i E-mu Xboard 25. Koja je razlika izmedju ova dva modela (osim u ceni). Mozda neko moze da mi preporuci jos neki slican model. Napominjem da bi ga koristio za kontrolisanje VST instrumenata i nije mi potreban veliki broj oktava. Sta je jos bitno za ovakav kontroler? |
Re: Koji MIDI kontroler?
definitivno alesis photon 25X. ima ugrađen x-y kontroler...kao na alesisovom air fx.u i air synthu. svakako sam za alesis. po meni jedan od boljih (ako ne i najbolji) kontroler na tržištu.
|
CME UF5. 49 tipaka. semi-weighted tipka (malo otezana u odnosu na obicne). nisam probao ali kazu ljudi da je jedna od najboljih. brdo kntrolera knobova i slidera. aluminijska sasija umjesto jeftine plastike.
spremam se uzet jednu pa nikako. ugl. trenunto najprodavanija nova serija kontrolera. znam da je export kod mise u munchenu oko 150 EUR-a :o. znaci vjerojatno moze neko dati to dobaci za do 200 eura. http://www.dolphinmusic.co.uk/shop_i...290de99fd0.jpg |
Ja mislim da je 200evra u artistu ? Nisam siguran.
|
A i opet ovisi što mu treba? Ako treba master keyboard onda CME definitivno..a ako treba samo nešto malo kompaktno onda Alesis
|
Ili M-audio Oxygen.
|
EMU X Board 49 , trabace ti 4 oktave makar zbog semplova na keyboardu. odlicana mu je klavijatura , ne deluje jeftino ... i cena je sasvim korektna ,,,uzeo sam ga pre mesec dana ...prezadovoljan
|
Quote:
zbog toga je nisam uzeo za sebe...vidjet cemo oce to ispravit sa novim fw. |
Hvala svima na predlozima. Sad sam jos neodlučniji :)
Mislim da alesis photon 25X najvi?e odgovara mojim potrebama. Jel zna neko gde u Beogradu moze da se nadje ovaj kontroler i koja mu je cena? |
|
All times are GMT +1. The time now is 09:06 AM. |