|
Video editing (produkcija) Ovdje mozete diskutovati o svemu vezanom za Video prokuciju (montazu, editing)... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() A ako te takve stvari sekiraju...blago tebi...izgleda da nemas vecih problema.
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
OK, "sekiracija" je preo?tar izraz, nazovimo to neslaganjem sa "ofrlje" datim izjavama. ?to naravno ne dovodi u pitanje tvoje znanje i iskustvo, naprotiv. Nego mi je nekako logično da ljudi koji IMAJU znanje i iskustvo budu obazriviji u kori?ćenju termina "lako", "jednostavno" itd. jer svako mo?e da se priseti vremena kad mu te iste stvari nisu bile ni lake ni jednostavne. ![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Stojim na raspolaganju ![]() Samo sam htio reci da sa pravim alatim stvari su zaista jednostavne. A sve je to daleko jednostavnije nego prije 15-tak godina u vremenima beta, umatica i 35mm. No, da ne idemo u off...ispricavam se ako sam nekog doveo u zabludu.
![]() |
![]() |
Tags |
video editori |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Software za Mac? | Jan | Audio Software | 29 | 07-02-2012 12:11 PM |
Hip-Hop SoftWare | DobarDan | Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike | 25 | 01-02-2012 12:09 PM |
software | DaBear | Aleksandar Sa?a Habić | 8 | 23-08-2010 09:15 PM |
DJ Software | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 11-09-2008 03:19 PM |
Potreban Software | A11redy | Audio Software | 5 | 03-08-2006 01:30 AM |