|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam da li je bila ova tema, ali imam priliku da se druzim sa Hack-Mack-om pa hocu malo da istrazujem, vec sam instalirao Logic Pro i mogu da kazem da meni nije bas jasan u potpunosti ali cu ga raskrinkati uskoro
![]() Postoji li neki editor tipa Sound Forge (ili bas on) ili Wavelab ili Logic moze sve sam raditi za OSX? Sta je zanimljivo u samom Logic-u i koji su omiljeni "omiljeni plugovi" za njega? Koliko sam citao Logic je bolje optimizovan za rad za Quadcore-om nego sam Cubase SX3 ili Nuendo, mozda i gresim...Ajmo jabuchari, ako vas ne mrzi ![]() Inace u pitanju je Intel-ova PC konfiguracija i sam racunar radi bolje i brze sa OSX-om nego sa XP-om, imamo na faksu 4 Quad konfiguracije, i na jednom je XP na ostalima OSX (od skora) jer recimo Photoshop na OSX-u se mnogo brze dize i radi nego li na XP-u, Final Cut na OSX-u u odnosu na Premier na Xp-u je azdaja...E sad bih ja malo na jednom od njih da se igram sa softverom za zvuk i da vidim da li cu da se i ja odlucim za OSX u skorije vreme... Hvala vam unapred ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DJ Software | Manley | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 22 | 11-09-2008 03:19 PM |
Orginalni Software | Plonk | Audio Software | 10 | 31-12-2007 04:15 PM |
Uad-1 driver software 4.4.0 | oliver10 | DSP forum | 19 | 19-12-2007 05:06 PM |
nije sve u software-u! | dlukace | Audio Software | 9 | 23-02-2004 05:22 AM |