|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Crne hronike i harmonike-sitan rock and roll!Sto bi reko jedan pametan decak!Deja-vu....samo jos Bajone u Sava centru i to je to...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Moderator
|
![]()
Ehehe...Bajone...de ga nađe...
![]()
![]() |
#23 |
Junior Member
|
![]()
Ne znam jeste li ovo culi, isto Shone.
http://www.youtube.com/watch?v=bnxBoyOcRfo Ne kapiram kako je cenjena koleginica Selakov dozvolila da ostanu oni fals vokali. Ne znam gde im je bio sluh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Nije se ona tu pitala...
Neko je ?rafio "Melodyne"...
![]() |
#25 |
Junior Member
|
![]()
Dzaba da ga srafi kad ne cuje. Devojka peva fantasticno, i bez velikog falsiranja. Ne znam kako su to uspeli. To kao da neko ferarija obidje sa golfom.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Senior Member
|
![]()
DJ Shone = hibrid Dr. Igija i Sak Noela.
A za ove frajere koje jedva čekaju da pljuju po Beyonce, mogli su makar da nadju tu pesmu pa da se uvere da li je to zaista ceo tekst: Quote:
Quote:
Last edited by wladymeer; 22-07-2012 at 11:56 AM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
E sad i ti jarane?!
"Frajeri" ne pljuju vec realno Beyonce pominju kao sinonim danasnje svjetske pop scene, naravno nju kao kvalitetnog predstavnika iste ali svakako mnogo uobicajeniju i jednu od mnogih danas, pored njenog vrhunskog glasa i dalje daleko od jedne Tine Truner npr., misleci prije svega na hitove, lik i djelo koji ostaju iza nj.! Mani me samog teksta, kont je malo sveobuhvatniji i iznad banalnog iscitavanja pjesme! I sad kad je iscitah citavu ne zvuci mnogo produhovljenije! ![]()
http://slikaipilika.bandcamp.com/ Last edited by Ngino; 22-07-2012 at 02:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]()
Naravno da ne zvuči produhovljenije, jer se i ne radi o pesmi koja je prvi singl sa tog albuma - ali makar vidiš da nije "grupa" ljudi pisala stih od 5 reči. I što je najtužnije, trebao je neko da ti napiše tekst ne bi li proverio o čemu se radi. I sutra treba neko argumentovano da ulazi u raspravu?
Ništa gore od sujetnih matoraca ili wannabe matoraca ili klinaca koji se ulizuju matorcima i kukaju kako je nekada bilo bolje i kako se "nekad pravila muzika a danas..." - ko da 80tih nije bilo svakojakog djubreta na sve strane. Last edited by wladymeer; 23-07-2012 at 03:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#30 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mislim, zašto se neko ne seti da napravi poređenje između Queen i Stock/Aitken/Waterman produkcije? Pop muziku su uvek pravili autorsko-producentski timovi i uvaljivali je izvođačima, a "autorsku pop muziku" su izvodili sami autori uz pomoć producenata. Ergo, u bilo kojoj vrsti pop muzike uvek postoji tim. Ko to nije u stanju da shvati, preostaje mu da sedi kući, čmara po Internetu u potrazi za novim VST instrumentima i opravdava svoj životni status "vremenom koje se promenilo". Čisto da obavestim one koji još nisu primetili: vremena se stalno menjaju, i ne nužno onako kako bi pojedinci želeli. Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 23-07-2012 at 12:23 PM. Reason: obaveštenje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nasi muzicari u inostranstvu... | DaBear | Razno | 0 | 04-08-2011 08:37 AM |
Potrebni muzicari | Treger | Kupujem/trazim | 1 | 11-02-2011 02:50 PM |
Pomoc, muzicari | KORG MASTER | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 27-03-2009 02:29 PM |
Muzicari na domacoj sceni | Mitjovan | Dragan Ivanović | 2 | 10-03-2007 02:53 PM |
Studijski muzicari.... prava | OFF | Dragan Ivanović | 23 | 28-12-2006 11:03 PM |