|
Dragan Ivanović Bas Maister, Studijski muzičar, aran?er, producent (saradjivao sa Vasil. H Bendom, Mangus, Van Gogh, Ceca, ...trenutno saradjuje sa Bala?evićem, Rambom, Sergejom Ćetkovićem i Strip...snimao bas Nevernim Bebama, Zdravku Čoliću, Van Goghu, Ceci, Regini, Vladi Georgiev, trenutno aktivan i kao DJ (projekat bassystem predstavlja perc.elemente) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Koga najvishe postujes od muzicara na domacoj sceni (pevaci, bubnjari, gitaristi...)?
Ko je najlaksi za saradnju, ko je extremno talentovan, ko je fulash, koga shminkaju u studiju itd? Moze i neki trach da padne, nista nije iskljuceno! ![]() ![]() Pozdrav ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Najlak?i za saradnju je Đ.Bala?ević, njemu je uvjek sve super...mada, sa onakvim tekstovima i nije te?ko napraviti dobru stvar
a kolege nebih spominjao, jer nije ba? zahvalno. Sigurno se nebih sjetio da pomenem sve koje cijenim i onda bi se neko uvrijedio, a nije ni kolegijalno kuditi druge...tako da bih ovako zavr?io ![]() Mo?da ću na kraju karijere ipak napisati te memoare, pa će biti sva?ta da se pročita |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Pa dobro, u svakom slucaju nije pametno pricati o mnogim stvarima. Mogao bi, ipak, da spomenes neke interesantne osobe i da ispricas nesto interesantno bez ikakvog ocenjivanja te osobe.
![]()
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako vezbati i svirati na sceni uz matricu? | djbogdan | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 7 | 02-11-2009 07:19 AM |
Pomoc, muzicari | KORG MASTER | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 27-03-2009 02:29 PM |
Studijski muzicari.... prava | OFF | Dragan Ivanović | 23 | 28-12-2006 11:03 PM |
Nepismenost u tekstovima na domaćoj sceni | Dushan_S | Razno | 18 | 08-01-2006 01:04 PM |