Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike

Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-06-2012, 01:40 PM   #1
pek
Junior Member

Default Re: pomoc ako vredim nesto?

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Pozdrav Predraze i dobrodosao.A sto odmah u prvom postu istices da si Srbin?..mislim....i ja sam...al kakve to veze ima sa muzickom produkcijom???....uglavnom aktivni clanovi ovog foruma imaju IQ barem preko 90 i ne pale se na nacionalizam i ostale dnevno politicke gluposti kojima siti kontrolisu gladne.Ako procesljas lepo forum,uspeces da naletis na dosta korisnih informacija koje ti mogu pomoci da pomognes sam sebi... kada su muzika i muzicka produkcija u pitanju, a ovde su i kolege "sa svih strana" koje ti mogu dati odgovore na vecinu tvojih pitanja...naravno,ako sklaviris neke kodekse foruma i budes ih se pridrzavao.Veliki pozdrav i ako bude nekih daljih pitanja rado cu ti na njih odgovoriti u ponedeljak kada se vrnem sa tezgarenja.Pozzzz
Ne palim se ja na politiku. Gde si to procitao? Ne vidim gde sam je spomenuo. Upravu si sto se toga tice. Imam isto misljenje. Hvala ti za odgovor i pokusacu da se drzim svih pravila ovde na forumu. Zanima me samo rep i to je to. Pozzz
pek is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2012, 02:08 AM   #2
quake2
Banned

Default Re: pomoc ako vredim nesto?

Samo rokaj konkretna pitanja ovde,pripremi masinu za maltretiranje raznim sekvencerima itd i verovatno ces ubrzo moci dosta toga i sam sebi da odradis sto se produkcije tice.Ziv bio i dobrodosao, jos jednom.
quake2 is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules