|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
DaBear aj molim te poslusaj i daj svoj komentar... plz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
sta da kazem...ako kazem nije dobar zvuk, ima mnogo reverba, tanki bubanj, itd - kazaces: "pa vidis da sam napisao da nije miksano!" A pesam kao pesma - vise je crtica, ideja, koja ne mora ni da znaci da je dobra doke se ne potrosi malo vremena na njoj... Stil - ? Za koje slusaoce je napravljena pesma? Itd...koja vrsta muzike ? treba mnogo vise od ovoga da bi se nazvalo pesmom / matricom / track-om itd... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Zamislio sam ovo kao neki hip-hop... i da... treba jos mnogo da se radi do finalnog proizvoda...
Nego imam jedno pitanje... Sta mislis o matricama u kojima se ponavlja deo od 4-5 sek ponavlja kroz celu pesmu. Eventualno se bubanj malo promeni kod prelaza i to je to. Da li mislis da takve pesme mogu da izvuku raznovrsni i dobro izaranzirani vokali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Melodija koja se proteze kroz pesmu malo smara tj. trebao bi napraviti neki brejk gde je nece biti. Probaj malo da se poigras sa ritmom-odredjene udarce npr. dobos promenis u nekom delu pesme. To isto vazi i za melodiju-stavi neki drugi zvuk na istu temu posle odredjenog vremena. Ne bih da zvucim kao da ti solim pamet, ali mislim da bi na te stvari trebalo da obratish paznju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa naravno...sav hip hop se zasniva na 2 ili 4 takta koja idu u krug. ali vokali prave razliku i male sitnice koje se dodaju / izbacuju na delovima pesama da akcentiraju strofe / refren. Samo ako si zamislio kao hip hop, glavna linija je prejaka a bubanj slab i poradi na groove-u, jer nije bas nesto...ima mnogo da se radi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
ok.
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
evo ja kao reper da ti kazem
![]() sta znam,nije losa ideja,onako,reperski recheno ali nije to to..Nije ostavilo neki extra utisak na mene.Mislim da se vise ni gansta rep ne radi ovako mrachno ![]() ![]() Sta znam...poslusaj chamillionare-a,njegove stvari su vrh..Posebno poslednji album.Scot Storch je sad zakon.. ![]() Inace,jel se bavis repom ili je ovo uletelo kao razonoda? ![]() Ne znam koliko repera ovde ima ali sigurno nema mnogo.. @DaBear: Mogao bi malo da napises nesto o produciranju hip hop muzike..Ne znam da li si i koliko cesto radio sa reperima ali sigurno mozes neki dobar savet da nam das.Obracam ti se jer me ne zanima neki prljavi underground zvuk vec nesto moderniji zvuk.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Evo nesto i od mene :) | Max | Promocija radova | 44 | 15-05-2008 12:18 AM |
Evo nesto novo od mene | silicon science | Promocija radova | 10 | 03-06-2007 10:22 AM |
Kao i uvek nesto interesantno od mene :) | AcaHari | Tutorijali | 1 | 07-04-2007 09:24 PM |
Evo i od mene nesto... | ShoX | Promocija radova | 6 | 13-01-2006 05:42 PM |