|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Trazim hip hop beats za moj rep! Zovem se Predrag i najveci problem mi je sto nemam svoje nesto za rime. Ako bi mi neko mogao pomoci bio bi zahvalan puno. Srbin sam i rep mi je sve sta imam. http://www.youtube.com/user/Mr1980CCCC?feature=mhee ovo mi je kanal na youtube. Nisam popularan ali mislim da imam talenat. Preslusajte moju underground produkciju i kazi te mi svoje misljenje. Na sve sam spreman. Inace ja sam bio u Karlovcu pre rata. Moji su rodom od Vojnica ali sve je to propalo. Ali srbin se nikada ne predaje. nema veze gde je i sta mu govore! pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Pozdrav Predraze i dobrodosao.A sto odmah u prvom postu istices da si Srbin?..mislim....i ja sam...al kakve to veze ima sa muzickom produkcijom???....uglavnom aktivni clanovi ovog foruma imaju IQ barem preko 90 i ne pale se na nacionalizam i ostale dnevno politicke gluposti kojima siti kontrolisu gladne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Samo rokaj konkretna pitanja ovde,pripremi masinu za maltretiranje raznim sekvencerima itd i verovatno ces ubrzo moci dosta toga i sam sebi da odradis sto se produkcije tice.Ziv bio i dobrodosao, jos jednom
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Monitorizacija?? |
|
![]() |
![]() |