![]() |
pomoc ako vredim nesto?
Trazim hip hop beats za moj rep! Zovem se Predrag i najveci problem mi je sto nemam svoje nesto za rime. Ako bi mi neko mogao pomoci bio bi zahvalan puno. Srbin sam i rep mi je sve sta imam. http://www.youtube.com/user/Mr1980CCCC?feature=mhee ovo mi je kanal na youtube. Nisam popularan ali mislim da imam talenat. Preslusajte moju underground produkciju i kazi te mi svoje misljenje. Na sve sam spreman. Inace ja sam bio u Karlovcu pre rata. Moji su rodom od Vojnica ali sve je to propalo. Ali srbin se nikada ne predaje. nema veze gde je i sta mu govore! pozdrav:wink:
|
Re: pomoc ako vredim nesto?
Pozdrav Predraze i dobrodosao.A sto odmah u prvom postu istices da si Srbin?..mislim....i ja sam...al kakve to veze ima sa muzickom produkcijom???....uglavnom aktivni clanovi ovog foruma imaju IQ barem preko 90 i ne pale se na nacionalizam i ostale dnevno politicke gluposti kojima siti kontrolisu gladne:wink:.Ako procesljas lepo forum,uspeces da naletis na dosta korisnih informacija koje ti mogu pomoci da pomognes sam sebi... kada su muzika i muzicka produkcija u pitanju, a ovde su i kolege "sa svih strana" koje ti mogu dati odgovore na vecinu tvojih pitanja...naravno,ako sklaviris neke kodekse foruma i budes ih se pridrzavao.Veliki pozdrav i ako bude nekih daljih pitanja rado cu ti na njih odgovoriti u ponedeljak kada se vrnem sa tezgarenja.Pozzzz
|
Quote:
|
Samo rokaj konkretna pitanja ovde,pripremi masinu za maltretiranje raznim sekvencerima itd i verovatno ces ubrzo moci dosta toga i sam sebi da odradis sto se produkcije tice.Ziv bio i dobrodosao, jos jednom:wink:.
|
Quote:
Monitorizacija?? |
All times are GMT +1. The time now is 10:23 PM. |