|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Šta ću, takva mi karma pa nisam mogao da se rodim ranije ![]() Ove godine po meni Eurosong kompozitori baš negiraju mainstream i nastavljaju kao da se ništa u svetu po pitanju muzike nije promenilo. Danas su u mainstreamu house/DJ pesme poprilično IN npr. A koliko je bilo takvih pesama? I koliko od tih house pesama mogu da prodju kao mainstream standard? Jedna-dve. A i tada ne spadaju u hitove čak ni na jednu sezonu. Očekivao sam da se makar malo isprate trendovi. I naravno, očekivao sam malo više pevljivih i pamtljivih refrena. Zbog svega toga bakice iz Rusije i jesu najzanimljivije ove godine i kad se podvuče crta jedina pesma koje se sećam kako ide. Pesme sa ex-YU prostora isključujem zbog redovnog emitovanja i pristrasnosti. Ruku na srce, nisam baš toliko duboko analizirao ESC ali čini mi se da je taj jaz izmedju ESC standarda i mainstreama ove godine osetniji nego prošlih. Ako me utisak i vara, onda se iskreno ne sećam da je ijedna godina ostavila ovako loš utisak kao ova. @DaBear: održao se jer je ex-YU prostor prepun kontraša, ljudi koji teraju inat svemu što je "in" i "kul". Ali da živi od toga, sigurno ne bi išao na ESC nego bi ostao dosledan onome što je izgovarao u pojedinim talk showovima. I da se razumemo, nemam ja ništa protiv Ramba, niti imam potrebu da ga hejtujem. Samo ne želim da ga branim i opravdavam u vodama gde ni po čemu nije "svetski mega-car". Last edited by wladymeer; 25-05-2012 at 10:58 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rambo Amadeus Eurovi?n | Surfer | Razno | 4 | 16-03-2012 09:07 AM |
Rambo Amadeus, produkcija | Znak | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 16-02-2012 10:04 PM |
Rambo poklanja svoj novi CD... | idekius | Razno | 25 | 28-08-2008 03:26 PM |