![]() |
Rambo puhnuo na Evroviziji...
kao sto se dalo ocekivati...Evropa "nije skapirala" Ramba...:wink:
Nije usao u finale.. |
Re: Rambo puhnuo na Evroviziji...
Pa to je dobro za njega, zar ne? Uzeo je pare, a opet može da kaže da je ostao dosledan sebi (mislim tako što ga niko nije skapirao) :rolleyes:.
Ovaj ga je nekako i skapirao: http://blogs.wsj.com/brussels/2012/0...n-inspiration/ Pozdrav, Vasa |
:rotfl:
|
Pored sve dobre namjere, bojim se da i ja licno nikad necu "skapirati" taj opus Rambus-a! Taj neki quasi-intelektualni, brahijalni neznam ti ni ja kakav alternativni nacin, to nije moj kolac! Pa makar da je duhovito. Ipak, mozda sam to samo ja.
Pozdrav! |
Quote:
Nisi !!:D |
Jedina mana ove pesme je sto nije na prvu, tj. ovi glasaci ce shvatiti o cemu se u pesmi radi tek kad se recimo finale zavrsi, a o pesmi ce se vise pricati posle evrovizije nego o bilo kojoj drugoj pesmi, i to je upravo ono sto danas muzickoj industriji nedostaje, da cujes nesto pa da ti se polako uvuce pod kozu, a ne ovako seljacki sve na prvu bum tras udri daj svega a iza toga nista ...
|
Nije ovo definitivno Rambov vrhunac ni kompozitorski ni ?to se tiče nastupa, ali opet jeste u skladu sa njegovim stilom tako da se veći uspjeh sigurno nije mogao ni očekivati :)
Ono ?to je bilo pozitivno je činjenica da je nastupao prvi tako da sam mogao da uključim TV , konstatujem da je Azerbejd?an prolio dosta nafte na organizaciju, konstatujem da su voditeljke programa :shock::shock::shock: , odgledam Rambov nastup , isključim TV a da pritom izbjegnem radijaciju ostalih učesnika. Na kraju balade, ako je RTCG odlučila da nekog ?alje na račun nas koji plaćamo porez, onda mi je dra?e da te pare uzme Rambo nego ne znam ni ja ko. |
Quote:
Meni se cini da je postigao sve sto je hteo, kada se zadnji put culo nesto anti, angazovano, kriticno ili sa barem malo 'gradjanske svesti', u bilo kom kontekstu na ovakvim 'masovnim manifestacijama'? Sto se mene tice, veliki +1 za Cara. Jedan od mnogih retard komentara sa youtube-a: "Montenegro, be serious... this is Europe!" WhataF? Pretnja? Samo zbog ovakvih reakcija je sve opravdano! |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Gospodin! Mogu mu pokusat` jaje sa tim svjetski dopadljivim, sladunjavim performansima u tri minute,velicanstveni, filmski bridgevi ili kopijama ovih savremenih MTV sr... ! Uzas!
Sta ima ne kontat jbt, RAMBO AMADEUS! Bas bi bilo interesantno da bilo koja od ovih cica (ukljucujuci i Joksimovica) stane na crtu ovoj trojici djecaka u nekoj live varijanti?! Btw, ovo mu dodje kao neki MNE feat BoH s obzirom da je basista bosancero! Svaki put me uradi stvar! Blesava je do jaja! Cuj, puhnuo??? http://slikaiprilika.bandcamp.com/ |
All times are GMT +1. The time now is 03:37 AM. |