|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() Heh, šta reći? ![]() Ima jedan odličan, odličan izraz u pjesmi. Monetary break dance ![]() Ili barem ja tako čujem. Ne znam koliko ima šanse, ali dobro , fura svoj stil Last edited by Surfer; 16-03-2012 at 06:56 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Što se tiče teksta čini mi se da je na njegovom standardnom nivou , i za neku zapadniju evropu bi mogao biti zanimljiv, ali za azerbejdžan i drugare ne bih rekao
![]() Ali muzički mi je malo podbacio, nema jasne teme, nema ni neki zanimljiv hook, i nekako mi je ostala u nekom međuprostoru, za njegove prosječne jazzy-fjužn-funky slušaoce će biti previše monotona, a za ljude koji oće hita opet ne vidim ništa posebno. No ako već neko mora da predstavlja moj zemlju na tom takmičenju, i da uzme neke parice , milo mi je da bude on. Vjerovatno će biti i jedini koji tamo nešto kritikuje u kombinaciji sa debilnostima tipa "cool like a swiming pool" ![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Tu muziku (?) neki kvazi funk pomesan sa etnom itd...niko nece da skapira !!! Nama je mozda cool / interesantno / smesno / jako pamentno - Evropljanima ce biti
![]() ![]() ![]() A za humor (njegov - koji je nama smesan!) SIGURNO ga nece skapirati !! Samo mi mozemo da skapiramo grbavog lika sa strikanom kapom, koji ima sako i jase magare !!! Opet ce da bude ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
E da je uradio sada "Sokolov greben" sigurno bi pobedio,očekivao sam malo više melodije od njega,čini mi se da mu je ova evrovizija došla u nevreme kada je skoro ostao bez vizije.Nije ovo loše,al' samo za jedno slušanje,nema potrebe za ripitom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Na Eurosongu ce da pobedi "ko je na redu" da pobedi.Sto da se primamo i ugadjamo im razmisljajuci sta ce skapirati ili nece?....neka se potrude uostalom
![]() ![]() ![]() Last edited by quake2; 16-03-2012 at 09:24 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rambo Amadeus, produkcija | Znak | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 16-02-2012 10:04 PM |
Rambo poklanja svoj novi CD... | idekius | Razno | 25 | 28-08-2008 03:26 PM |