|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#171 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Senior Member
|
![]()
Prvo, ja sam finger drummer. Ne programiram bubanj element po element, nego odsviram sve od jednom, sa sve prelazima, pa kvantizujem, izmenim ono sto treba, ako treba. Zbog toga mi treba da mi je ceo bubanj na jednoj midi traci, jer je mnogo komplikovano kvantizovati drugacije, i ispravljati greske.
A drugo, ne pricam o audio outputima vst instrumenata. Naravno da mi svaki drum elemenat ima razliciti audio output, kako bi mogao u miksu da se sredjuje odvojeno. A hihat 800 mb... ![]() ![]() Za elektronsku muziku i muziku kucanu misem to sve nema smisla, slazem se... ali ako prikacis v-drum i dovedes pravog bubnjara da svira funky... |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() OK, ako tebi radi tako...nema druge. A jel ima jos "pravih bubnjara" kod nas...koji sviraju funky? ![]()
![]() |
![]() |
#174 |
Senior Member
|
![]()
E to je dobro pitanje... ako ima par... u vrh glave...
Ali u svakom slucaju.. Meni lakse kada editujem bubanj ("ziv bubanj") da to uradim u jednoj traci, nego na 3,4,5 razlicitih... ![]() Kad smo vec kod toga, evo gde je potreban hihat od 800mb: http://youtu.be/U7ESu80BTRY |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A obaska sto je muzika totalno "out of fashion" i nikad se ne srecem sa takvom.. nema veze...mrsimo mnogo oko nebitnih stvari.. ![]()
![]() |
![]() |
#176 |
Junior Member
|
![]()
Izvinjavam se ako pitanje nije za ovaj thread, ali imam frustrirajući problem sa Studio One 2:
Nakon eksperimentisanja sa prvom verzijom koja je bila Artist (nije podr?avala VST), na predlog drugara instalirao sam i v2. Instalacija je pro?la uspe?no, u?ao sam u novi projekat i u browseru sa desne strane ugledao svih 4-5 VST instrumenata koje sam već imao instalirane na kompu. Par njih sam isprobao uspe?no, međutim kad sam poku?ao da pokrenem Hypersonic (koji mi nije radio u Cubase-u), desio se problem i Sudio One 2 je crash-ovao. Nakon ovoga, vi?e nijednom nisam uspeo da uđem u "new song"! Uđem u onaj glavni ekran, ali kad kliknem na "song", izađe error da se javio problem sa aplikacijom ili nekim od plug-inova. Sve sam poku?ao, deinstaliranje, instaliranje, pomeranje foldera sa VST-ovima... sve, ali ni?ta nije urodilo plodom, ja vi?e u program ne mogu ući... |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Pro Member
|
![]()
neki od vst-a ti pravi problem.. obrisi taj hypersonic recimo pa probaj opet.. ako udje u projekat probaj posle toga ponovo da instaliras hypersonic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na pomoći, ali već sam to probao i opet se isti error javlja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Pro Member
|
![]()
taj hipersonic ima dongle key pa mozda ti on stvara probleme,obrisi ga i pokusaj bez njega,meni je tako reagovao cubase,nuendo, ableton,energy xt samo zbog hipersonika su se crashovali..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Moderator
|
![]()
Pratim vec dosta vremena unazad ovaj thread, no nisam imao vremena da se ukljucim (poso', zena, deca,...
![]() Mesecima unazad mislio sam da cu naci vremena, ali i biti "psiho-fizicki spremnan" da se uhvatim u kostac sa novim DAW softverom, ali avaj... ![]() ![]() Pazljivo sam analizirao sve iznete "pros et contra" stavove povodom S1V2 i definitivno imam nameru da (nekad ![]() I sad mali "off topic na off topic"... Ovaj post mi je ulepsao zadnjih par nedelja ![]() ![]() Quote:
![]()
Last edited by Synclavier; 29-05-2012 at 04:21 PM. Reason: slovne greske |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |