|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Ako sam u ovom svetu kompjutera ista naucio, to je - da je sve moguce... ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Cinjenice su cinjenice, da na OSX-u nema smetnji, sad' u cemu je gvint dalo bi se naglabati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() Quote:
ali cuo sam da je tokom programiranja snow leoparda bilo problema sa ?umom jer je jedan inzinjer nesto zahebo pa su ga bacili lavovima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Vrlo duhovito mladicu, nema sta. Jedino sto bi bilo duhovitije od ovoga da sam napravis test! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da li su drajveri koje si koristio radili normalno kod drugih u istoj kominaciji hardwera tj hardwer-win7 64. Da li si probao da promenish slot u kome je kartica... ? Chim pod drugim sistemom radi ok, znachi neshto je do samoga sistema ili drajvera... nema shta trece da bude... win se istripovao samo je pitanje tachno kod chega da bi nashao reshenje... mali off: zaboravio sam da pitam ortaka juche da li je njegov problem reshen samo sa promenom drajvera ili je bilo josh neshto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
drugar je imao isti problem i resio ga je u bios-u
porbaj da nadjes C1E Support i da ga disejblujes,kod njega se nalazi na ovoj lokaciji Advanced BIOS Features/CPU Feature/C1E Support isto tako mozes da probas u control panel-u da promenis plan settings u power options-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Sto se tice funkcionalnosti sve je radilo normalno, naravno sem doticnih sumova. Menjao sam i mesta slotova. A to je ono sto i ja zelim da kazem, da ima verovatno nesto do sistema pa onda i driver-a. Jedino sto nisam probao je ovo u BIOS-u, sto je spomenuo LA-2A. Last edited by LACKY; 26-02-2012 at 10:50 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Najprostije recheno ta opcija se "bavi" ushtedom struje kada procesoru ne radi
nishta pametno... malo komplikovanije: smanjuje mnozilac i volatazu procesora kada ne radi nishta zahtevno... Prvi put chujem da to moze da ima veze... tim pre shto na XP-u radi kako treba a na sedmici ne. A to je generalno podeshavanje na plochi... Ne znam... mozete da probate, nece nishta da vas koshta, al meni to nema nikakve logike... Srecko (LACKY) jel i kod tebe radilo na drugom sistemu tipa XP ili win7? Ako jeste, onda su nashe sumlje opravdane neshto je do win7 64 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
XP nisam probao, sam 7-ice i to obe. I na obe je bilo tih nus pojava.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Mali zeleni gremlini! (nema shta, jer vishe nishta ne ostaje "pametno")
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Velicina basa na monitorima | Korg78 | Monitoring | 1 | 12-05-2011 04:20 AM |
Malo o monitorima | blags | Live Sound | 14 | 03-12-2010 06:18 AM |