|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Ako to podrazumevas pod zvuk, onda nemam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Superoperater
|
![]()
Probaj da vezes bakarnim provodnicima. Ako su ti dali pertle za cipele, ti nemoj da ih koristis, jelte i proveri da li si ugasio TV, oce i to da susti na praznom kanalu
![]() Salu na stranu, balansirane veze sluze da eliminisu sum i smetnje koje su nastale indukovano u kablovima. Podrazumevam da ce sve povezati kako treba - uzemljenje, balansirani kablovi i tako dalje. Ali ako suste sami monitori, to mu nece resiti nista. A i pitanje je, koji sad on cuje shum - i dalje taj "digitalni" (mis i te fore) ili "analogni" (lepi, fini beli noise) ? Ukoliko je ovaj "digitalni", onda - poslusaj cika Bogija, povezi sve na isti GND, tj. na istu razvodnu letvu. A da nisi pri tome promenio i ceo komp, tj presao na MAC ? Mislim da mac ima za nijansu bolje napajanje od ovih kinescarija po PCjima, sa pristojno dobrim GNDom.
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 26-02-2012 at 01:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Ne, comp je isti. Imao sam dual but Win7 64 i OSX. Sada samo OSX.
I meni bas nije jasno do kraja, ali da je tako, jeste. Last edited by LACKY; 26-02-2012 at 12:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() Ako sam u ovom svetu kompjutera ista naucio, to je - da je sve moguce... ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Pro Member
|
![]()
Cinjenice su cinjenice, da na OSX-u nema smetnji, sad' u cemu je gvint dalo bi se naglabati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
![]() Quote:
ali cuo sam da je tokom programiranja snow leoparda bilo problema sa ?umom jer je jedan inzinjer nesto zahebo pa su ga bacili lavovima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Da li su drajveri koje si koristio radili normalno kod drugih u istoj kominaciji hardwera tj hardwer-win7 64. Da li si probao da promenish slot u kome je kartica... ? Chim pod drugim sistemom radi ok, znachi neshto je do samoga sistema ili drajvera... nema shta trece da bude... win se istripovao samo je pitanje tachno kod chega da bi nashao reshenje... mali off: zaboravio sam da pitam ortaka juche da li je njegov problem reshen samo sa promenom drajvera ili je bilo josh neshto ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
drugar je imao isti problem i resio ga je u bios-u
porbaj da nadjes C1E Support i da ga disejblujes,kod njega se nalazi na ovoj lokaciji Advanced BIOS Features/CPU Feature/C1E Support isto tako mozes da probas u control panel-u da promenis plan settings u power options-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Vrlo duhovito mladicu, nema sta. Jedino sto bi bilo duhovitije od ovoga da sam napravis test! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Velicina basa na monitorima | Korg78 | Monitoring | 1 | 12-05-2011 04:20 AM |
Malo o monitorima | blags | Live Sound | 14 | 03-12-2010 06:18 AM |