|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#551 |
Junior Member
|
![]()
mali update:
Casio CZ-1 odusevljen sam! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Junior Member
|
![]()
Totalno zapostavljene masine!!! Ja sam nedavno otkupio svog starog Casia VZ-1!!!
Isto odusevljen!!! ;D
![]() |
#553 |
Pro Member
|
![]()
Ja se ponovio, i opet Waldorf
![]() Dugo sam zeleo ovaj sint, i konachno je u mojim rukama. @HrastProgrammer Jesi li koristio vocoder na Q? ja sam probao ali mi nesto ne polazi za rukom. Jednostavno nemam input signal, ubo sam obican dinamicki mikrofon. Mozes li mi pomoci? U manualu nista pametno ne stoji za Vocoder. Last edited by silicon science; 18-08-2011 at 11:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Member
|
![]()
Dobra kupovina
![]() Mislim da ti za mikrofon ipak treba nekakvo pretpojačalo. Ima? u manualu (novijoj verziji) sve to dosta dobro obja?njeno na stranama 110-112. Ukratko: 1. Connect the audio input of the Q with a 1/4-inch mono or stereo plug. In practice, a Y cable is perfect for a stereo or dual mono signal input for the vocoder. Please be sure to use a line signal. If you want to use a microphone be sure to use a pre amplifier to generate a line signal. 2. With the Input Gain parameter in the Global menu you can increase the sensitivity. Please refer to the chapter ?Global Parameters? on page 143 for more details. 3. Select a sound program. We recommend the use of sustained pad or string sound. 4. Select the Vocoder as effect type for FX slot 1 or 2. Initialize the vocoder effect by holding down the Shift button and pressing the corresponding FX Edit button. 5. Feed the Q?s audio input with your external signal and trigger one or more notes. You should hear the vocoder effect. We recommend using speech or drum loops as external audio material. 6. Try different settings of the vocoder parameter and tune to taste. Sjećam se da je meni radilo kad sam svojevremeno isprobavao ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Secam se da smo pre nekog vremena pricali o Q i mogu ti reci da sam posle tog razgovora poceo ozbiljno da razmisljam o Q. I sad je tu i sve sto si rekao je istina ![]() U manualu koji sam skinuo sa Waldorf sajta na 110 strani je objasnjenje za envelope ![]() Hvala jos jednom ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Member
|
![]()
Hehe, bas mi je drago da si se dokopao Q-a
![]() To je stariji manual koji je dolazio s yellow Q, poslao sam ti noviji na mail da ne trazis po Waldorfovom FTP-u ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Junior Member
|
![]()
Roland Legacy Digital Hardware Edition
JD-800 JD-990+Vintage card D-70 MV-30 D-50 S-760 JV-90 JV-1080 SDX-330 Nedostaje S-550. Za sada ga uspesno menja Emax 1 rack. Licno, meni ovde nedostaje i jedan analog alien kao MKS-70, ali radim na tome (pozdrav Clusterchord-u). |
![]() |
![]() |
![]() |
#558 |
Junior Member
|
![]()
Kurzweil PC3K6
Korg Pa2xpro |
![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Junior Member
|
![]()
Od mene skromna stvarcica
Roland GW-8 European Collection Za moje potrebe fenomenalno odradjuje stvari i odlican izbor i kvalitet boja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Junior Member
|
![]()
evo prinove!
čudo iz 1986, elektronika i analogija, pa još švapska (: Last edited by wookman; 11-01-2014 at 10:25 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sta posedujete od opreme ? | alavuk | Produkcija Elektronske Muzike | 19 | 30-10-2006 02:51 PM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke | Shot | Dizajn i konstrukcija studija | 36 | 26-02-2006 02:37 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |