![]() |
Shta posedujete od vijura? [fotke]
Zanima me koje klavijature imate...tu spadaju i kontroleri, mali dechiji sintisajzeri, metalofoni i ostale slichne sprave... :)
Ajde ja cu prvi... Kurzweil PC2 Roland JP8000 Roland A33 Casio SA20 (najbolja sprava na svetu) Fujitone 3A I uskoro (bar se nadam) Korg microKorg aj sad vi... |
Re: Shta posedujete od vijura?
Yamaha EX5r
Roland A30 Korg Triton Le Korg PA80:cool: :( harmonium :D Wish list - Motif es6, ili alesis fusion (nisam ga jos cuo:banghead: ) i nesto od rolanda (xv3080, 5050......) |
ja uvek bio i ostao king trash-a:
Casio 1000P Casio SA20 (zaista najbolja, neponovljive boje) Roland A33 Roland JV1010 Farfisa Compact metalofona jedno 2-3 no name ruska wishlist - juno106, jupiter, ob-8... |
alesi micron
casio vl-1 (the synth) casio tonebank..neki..(imo sam i SA20 al ga dao nekoj rodbini) melodika...neka obicna.. |
emu e6400,korg microkorg
|
Yamaha DX 21 - 2 komada
Yamaha V50 Korg Pa1xPro Yamaha TQ5 Yamaha TX81Z - 3 komada Akai S5000 |
Korg Pa1x
uskoro:Fender Rhodes...:cool: |
Quote:
Roland SH-2 Roland TB-303 Roland JD-990 Roland Jupiter-8 Roland MKS-70 Waldorf Microwave 1 Waldorf XT30 Yamaha FS1R Oberheim OBXA SCI Prophet 5 rev2 Dynacord ADD One* emu E4XT Ultra Rhodes mk1 Eminent Solina* Alesis Andromeda *od prije par dana |
Tomislave ,jel si bio kod onog drugara da usporedis Minimoog D sa Voyagerom?;) :) :hyper:
|
CASIO FZ1 (od koga je sve počelo)
KORG MS20 KORG POLYSIX ROLAND MC 202 ROLAND TB 303 wishlist bi bio podu?i...ali par nepre?aljenih SEQUENTIAL CIRCUITS PRO ONE OScar ROLAND SYSTEM 100 (koji nisam uspeo da otkupim od pokojnog Sube) |
All times are GMT +1. The time now is 11:34 PM. |