|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ja nemam problem sa tim da treba da funkcionisu autorska prava,stvarno, vec je problem sto ce i onako mrsave pazare da obogalje ovim, jer ce to za posledicu imati pad prodaje tehnike bar u prva dva meseca dok se masa ne otkravi! Ne zato sto ce se drasticno promeniti cene, vec je to svakako psiholoski signal - NE KUPUJ NISTA! To ce onda za posledicu imati gasenje jos firmi, jos duzi red na birou i naravno - kasnije veci monopol i udeo velikih distributera... O tome naravno, niko ko ucestvuje u ovoj budalastini ne razmislja! Niko tu nema nameru da resi autorska prava!!! Tu se samo radi o tih 3% i to je sve!!! Te pare ce zavrsiti u behatonima, rasvetama, tenderizacijama i sestocifrenim platama za gladne krvopije. I to mi nevidjeno ide na nerve! A mi mozemo ovde do zore da razglabamo...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 16-12-2011 at 12:59 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
Sokoj se vodi politikom po kojoj izvodjaci placaju da kako da se pojavljuju na radiju i tv-u tako i da im se pesme vrte.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
Mislim da nije najveci problem u Sokoju, vec u emiterima. Na primer, imao sam jedan od najvecih hitova u 2009/2010 godini kao autor, a u izvestaju mi je stajalo samo 1 (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
kako on to rukama sve objasnjava...ma ne moram ni da citam tekst sve mi je jasno
![]() Last edited by LA-2A; 16-12-2011 at 04:44 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
Pa ljudi kad vidim koliko ovih najvecih hitova na nasim prostorima su ustvari pokradeni, onda nebi ni ja isplatio na sokojevom mestu. Slabo ima velikog hita a da nije ukraden.
Mislim cast momcima koji su stvarno autori pesama i stvarno komponuju i koji su za mene "pravi" umetnici. Al brate kad pogledam na nasoj sceni, mislim da ima vise lopova nego kompozitora. Uzas. Ponavljam jos jednom cenim prave autore koji sede danima, mesecim a mozda i godinama na pesmama. Njima najvece pohvale i respekt. A ovi neki takozvani kompozitori koji pisu hitove a ne znaju ni instrument da sviraju, nego samo "pakuju" da bi obrnuli novac zu uzas. Sramota. Ne stitim ni sokoj, to nema veze sa ozbiljnim poslom sta oni rade. Lopovi klasicni. Kad sve saberes ovo gore sve navedeno nije ni cudo sto je nasa muzicka scena u q......... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Moderator
|
![]() Nisam ni citao dalje, ali masa ljudi negaciju htenja pise zajedno...!? Zasto? "Nebi" ovo, "nebi" ono... Ja to tako ne bi' napisao... Jbg... Quote:
Daj primer, ne kazem da nema, ali zvucis kao da frljas , zadojen naslovima.... Opovrgni me...evo... Nasa scena u kurcu... ?! Jeste, i sta si osim toga zapazio... Sta si ti uradio... ...pa da imas pravo da to kazes, ne napadam,ozbiljno, samo pitam... Ja nemam sta konkretno o tome...ali me zanima... Gomila necega i nista konkretno...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 17-12-2011 at 12:40 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SOKOJ poceo da isplacuje!!!! | LA-2A | Pricaonica | 4 | 01-04-2011 09:44 PM |
Sokoj i Budjav Lebac...!! | DaBear | Razno | 48 | 20-07-2009 09:41 AM |