|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Imao sam Focusrite Saffire Pro 40, mogu reci sve najbolje o njemu! E sad, da li su ove manje karte istih performansi kao i Pro 40 ne znam!
Videh u oglasima da neko prodaje M-Audio ProFire 610 za nesto jace od 200e, sto je po meni Ok cena za vise nego Ok kartu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ouuuvaj... na kraju ne ispade ni trilema
![]() ![]() Opcije su mi Focusrite Scarlett 2i2 (koji sutra sti?e u Artist) (takođe i Saffire 6... Slične su sprave s time ?to je Scarlett usb 2.0 i 24/96 je dok je Saffire usb 1.1 24/48, ima midi i par outputa vi?e. Preampi su isti, zapravo poprilično su slične sprave ako sam razumeo). i TC Electronic Desktop Konnekt 6 (koji je firewire). Sad jo? samo da se odlučim ?ta ću ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Sve preporuke za ovu kartu (ako ti kao sto rece MIDI in/out ne treba)
Trebao bih pazariti Focusrite Saffire 6 USB oko N.godine...ono sto do sad procitah su najcesce pozitivni komentari. Pozz ![]()
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Čisto onako, za?to si se odlučio za Saffire 6, ?ta je prevagnulo? midi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Malo bode ovo da podrzava samo 44100 i 48000Khz, ali racunam da za elektroniku koju radim mi ne treba 96...barem (ovde u prestonici) ne jos uvek ![]() Pozz ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
TC electronic Konnekt 6 je stvarno dobra stvarcica, imas cak i m40 reverb koji mozes da postavis da se cuje u slusalicama dok snimas, veoma dobra kontrola monitora, i super konvertori.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Ovih dana sam više puta bio u Artistu. Nismo uspeli na mom laptopu pokrenemo Konnekt 6 iako ga je prepoznavao (ali se nije video u playback i recording devices). Moguće da sam mogao da pređem na legacy driver i da bi to pomoglo, ali ša da se radi! (uzgred, imam VIA firewire).
Nakon prvog neuspeha sa Konnektom naginjao sam ka Scarlett-u, i čekao sam da im stigne. Do zadnjeg momenta nisam znao kolika mu je cena, tako da sam se debelo iznenadio na kasi... Zoran, zadužen za studijsku opremu, polomio se oko mene, iako se čovek raspadao od posla. Scarlett sam probao, i instalacija je bila milina... next,next,next, finish. Odmah je proradio i u radnji sam bio zadovoljan. Hteo sam da kupim interfejs za oko 200e i jako sam se iznenadio kada je kasa otkucala 14000din! Da budem jasan, u pitanju je Focusrite Scarlett 2i2. Detaljno ću ga isprobati i javljam svoje utiske vrlo brzo! Last edited by malisha; 29-11-2011 at 01:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
I na žalost, uzeo sam poslednji.
![]() ![]() Last edited by malisha; 29-11-2011 at 12:53 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najava novih presonus VSL interfejsa | alen | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 26-07-2011 05:18 PM |
Pomoć oko izbora programa | Hadgy | Audio Produkcija - Osnove | 27 | 06-07-2011 06:06 PM |
Pomoc oko izbora klavijature. | lisac | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 28-09-2010 10:45 PM |
Dilema u vezi audio interfejsa :S | Jan | Computer Hardware | 19 | 19-09-2010 04:28 PM |
Pomoc oko izbora klavijature. | Milanche_show | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 02-03-2008 07:52 PM |