|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A to da 50-godisnji snimatelji to miksuju - hahaha..e to bi voleo da vidim ! Kad sam svojevremeno radio u PWL, bio sam najstariji sa 25 godina !!! Klinci od 16-17 godina su snimali , miksali itd...OK, bilo je par "matoraca" da sve drze pod kontrolom (Pete Hammond - nocna smena . mixer), ali ne treba podcenjivati rano steceno znanje ! Skrillex (da se podsetimo) jos uvek nije zvezda svetskog glasa - iza koje bi trebalo da stoji tim. Gde je racunica? Ko placa taj tim ljudi iza njega ?? Danas SVE moze da se uradi - ako znas kako !! Neko nauci da radi dobro na laptopu - zato sto mu je to SVE STO IMA!! Uverio sam se na desetini primera kad su mi u studioio dosli klinci koji na PC-ju prave cuda !! Pa sve gledamo ODAKLE to izlazi !???? E sad sto MI ne znamo kako to da uradimo (ii nemamo vremena da probamo)to je druga prica, ALI ne treba da znaci da to nije tacno. Moj ortak (Izraelac) je smiksao 3 Top 10 albuma na belom MacBook-u na slusalicama u Logicu !! (sedeci na sofi u dnevnom boravku studija !!) NIKO nije nista zamerio miksevima !!!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte....nov lik na UK sceni | DaBear | Razno | 11 | 01-10-2011 08:22 PM |
pomoć potrebna - relativno hitno | Arthur | Razno | 1 | 03-01-2011 11:14 PM |
Nesto relativno staro... | Synclavier | Promocija radova | 10 | 12-09-2008 05:10 PM |
Muzicari na domacoj sceni | Mitjovan | Dragan Ivanović | 2 | 10-03-2007 02:53 PM |
relativno bitan&hitan problem sa Cubase | Arthur | Audio Software | 15 | 04-11-2005 03:03 AM |