|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
@Da Bear
Iza svakoga uspje?nog izvođača uvijek stoji tim. Razlika je samo u tome da li su vidljivi ili ne. Ovdje sam potpuno siguran da Skrillex to ne radi sam, govorim o miksu i finalnoj produkciji, jer je to potpuno nemoguće napraviti sa 23 godine i napraviti na laptopu kao ?to se priča u medijima. Budimo realni. Pa nisam ja od jučer. Mislim da mogu dobro ocijeniti tko je ?ta napravio i sa čime. Kućna radinost se čuje iz aviona isto kao ?to se čuju tisuće i tisuće dolara potro?ene na ove mikseve. Ovakav zvuk ko?ta puno novaca i ne radi se kod kuće na Mac Booku, nego u nekom hebenom studiju na savr?enom slu?anju sa puno skupog hardwera i to ne miksaju ?goljavi klinci od 23 godine nego debeli pedesotogodi?njaci.. I to je upravo za?to ovo zvuči tri svjetlosne godine bolje od svega ostalog iz sličnog ?anra. Zato ?to je na ovo potro?eno novaca a na ono drugo nije. Ostalo su priče koje lansiraju Ableton, Native Instruments i ekipa da bi mogli prodati klincima software pa da i oni zvuče isto ko Skrillex. ![]() Tako je i?la i priča kako su Red One i Lady Gaga napravili sve u kućnom studiju i sve ITB i postigli svjetski uspjeh. I onda nakon tri godine izađe članak o tome da je cijela Gaga miksana u Sarm Studios, miksao je Robert Orton koji kao miksa ITB ali eto voli miksati ITB tako da sjedi uz SSL 4064G+ i samo ponekad upali Distressore ili Massenburg 8200 u iznimnim slučajevima ali inače samo koristi pluginove . ![]() Miksao bi on na slu?alice ali kad su već zvučnici tamo onda miksa na njih. ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Poslusajte....nov lik na UK sceni | DaBear | Razno | 11 | 01-10-2011 08:22 PM |
pomoć potrebna - relativno hitno | Arthur | Razno | 1 | 03-01-2011 11:14 PM |
Nesto relativno staro... | Synclavier | Promocija radova | 10 | 12-09-2008 05:10 PM |
Muzicari na domacoj sceni | Mitjovan | Dragan Ivanović | 2 | 10-03-2007 02:53 PM |
relativno bitan&hitan problem sa Cubase | Arthur | Audio Software | 15 | 04-11-2005 03:03 AM |