|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() i opet se razbacuješ sa 500e kad je Boggy fino objasnio da se za tolko love moze kupiti komp, a ne da je razlika tolika.... -.- Last edited by Tomislav; 22-05-2011 at 03:15 PM. |
|
![]() |
![]() |
#102 |
Superoperater
|
![]()
e pa vi ljudi stvarno nemate pametnijeg posla nego ?to mlatite prazne priče u krug... Ne znam u čemu je poenta, ako sam računarski geek, naravno da neću da mi drugi čačkaju po ma?ini, ako sam samo tonac, producent ili kompozitor, naravno da ću uzeti ma?inu od nekog proverenog. u svakom slučaju, niko ne ka?e da taj rudaw mo?e da radi nemoguće, ali je urađen tako da odmah mo?e se da prione na posao - kome to treba
#103 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#104 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Sklapaj ma?ine kakve god ?eli?, sebi ili prijateljima, prodaj ih ako ti je to namera, radi ?ta god ?eli?. Ali molim te nemoj da lo?i? ljude koji čitaju ovaj forum da svako ko ima pristup Internetu mo?e da sklopi računar koji će raditi brzo i stabilno. To jednostavno nije istina, a i nije ba? po?teno. Pozdrav, Vasa
![]() |
#105 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#106 | ||||||||||||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() @jan kolko te je cijela mashina na kraju ispala? |
||||||||||||
![]() |
![]() |
#107 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Ako nameravas da i dalje istrajavas sa ovakvim postovima, zamolio bih te da ostavis ovde svoje ime i prezime, gde si stacioniran, cime se konkretno bavis i broj telefona, da bi clanovi mogli da te kontaktiraju u slucaju da im nesto nije bilo kako si im "obecao", ili da ti se licno zahvale na pomoci... sta god. Ako nisi raspolozen za to, zamolio bih te da prestanes da spamujes forum... isto vazi i za clana bornaa. Unapred zahvalan. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 22-05-2011 at 04:55 PM. |
|
![]() |
![]() |
#109 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#110 |
Member
|
![]()
ja ne nagovaram nikog na nis samo velim da se meni i mnogim drugima diy mashina debelo isplatila za dosta manje pare. kome se neda malo izucit taj dosta jednostavan a i koristan zanat (biti sam sebi tech support je koji puta kljucno) moja topla preporuka je nek doda jos tih 300€ ekstra i kupi rudaw ili nest takvo. ova diskusija je bila vise o tome da se svrgne mit da rudaw il mac imaju neke prednosti nad dobro slozenim diy pc-em kao daw.
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |