|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Member
|
![]()
oops
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
Ali definitivno cu uraditi fresh install ako kojim slucajem ne bude radilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Pro Member
|
![]()
Stigla konfa, radi ko zmaj.
Pao reinstal sistema, nije hteo da se digne ni 7 ni XP na novoj konfiguraciji, cim krene da se digne BSOD i resetuje se. Jos sam lacie fw kartu da sacekam i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
nisi probao da udjes u safe mode pre menjanja ploce i pobrises sve drivere?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Pro Member
|
![]()
Ali neverovatno, projekti koji su mi na Athlonu 3000+ dual core-u i 2 giga rama bili na 100% cpu sa 2048 sample-a latencije na kartici, sad ne mogu da prebace 20% na 256 sample-a. Presrecan sam.
Jedino sto me nervira (mozda ima veze sa chipsetom FW karte, Nec je u pitanju), CPU performance mi ima spikeove, tipa sa 14% na 25% na trenutke u task manageru, a u Cubase-u ti spajkovi izgledaju vece, ali nema nikakvih artifakta na zvuk. Karta je Profire 2626. Imao sam i na AMD-u spajkove, ali ne tolike, ali na integrisanom TI fW-u na Gigabyte 770-UD3 plochi. Sad je Asus p8p67 plocha, i racunam posto je VIA na njoj da je bolje samostalni NEC nego integrisana VIA. JBG, mora chekam april za laCie. Last edited by Jan; 27-03-2011 at 12:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Sto se tice CPU spajkova, koliko znam, taj novi procesor ima razne powersaving fore - jesi poiskljucivao sve one "balanced power scheme" i tome slicno ? Mada i meni to sve lici da je FW kriv. Probaj da nabavis neki drugi... Nesto sam kopao po netu - uglavnom taj HT daje mogucnost da se paralelno procesira vise stvari, tako da jedno jezgro fakticki moze da radi na 2 istovremena procesa (deleci brzinu jezgra - po threadu, ali smanjujuci cekanje da se zapocne neki drugi proces - iskoriscavajuci snagu jednog jezgra efikasnije). To je navodno super za graficke aplikacije, gde je dobro da ima sto vise threadova, gde jedan proces ne zavisi od drugog. Za audio to bas i nije slucaj.
![]() |
![]() |
#29 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A sto se tice tih spajkova, jos nisam nikakve tweakove radio na sistemu, mogao bih danas. Pa da, cekam laCie pa cemo videti sta ce se desiti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Member
|
![]()
probaj kasnije da ga klokujes da vidimo dokle moze da ide sa box kulerom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ProTools pitanje - noobovsko | Arthur | Audio Software | 9 | 04-03-2011 01:54 PM |
Pitanje u vezi Motif ES i XS | nikolicdn | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 1 | 27-08-2010 12:01 PM |
Pitanje u vezi SansAmp PSA-1 | vly | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 09-10-2009 10:31 PM |
Pitanje u vezi laptopa | MHz | Computer Hardware | 9 | 22-03-2009 04:42 PM |
Pitanje u vezi UAD-a..... | alektom | DSP forum | 25 | 15-09-2005 10:25 AM |